Jump to content

Полиране на Фарове


Vankooo

Recommended Posts

:hallo::hallo: Колеги,изчетох много теми за полирането на фарове но всеки казва различно и резултат и работа.Мисалта ми е кой е истинския начин за полиране и какви материали изисква,резултатът да е ефектен и траен,като се има наизпредвид полирането да е на рака...

Благодаря :icon_smile:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето този човек се занимава професионално с това. Освен, че може ползваш услугите му той е пуснал и клипчета как се прави. Също така посочва на всеки етап какви материали използва. Може да ти е от полза :bia:

Редактирано от gec1bg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:bia: Мерси колега,ще пробвам да си ги полирам сам,защото цената от 30-40лв на фар е доста,при условие че материалити ти не надскачат 20-тина лева :zustimm:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето,доиде и денят на истината.Реших да завърша тази тема,като ви предоставя какво направих след изчитане на доста теми и мнения за тази деиност. :)/>/>/>/>

Когато пуснах темата,фаровете ми изглеждаха по този начин (скапани)

post-77952-0-77336800-1358614388_thumb.j

Както казах от там на сетне четох,питах,съветвах се и реших да пробвам по начина на ЛИНКА,които ми бе предоставил колегата по-горе...

Накупих някой дреболий,трябващи за полировката,цената им бе някаде от порядъка на 30-тина лева:

post-77952-0-01974700-1358614407_thumb.j

Залових се за работа,като следвах поседователноста:шкурене няколко пъти,полиране няколко пъти и запеяатване да траиност.

Ето и ефекта:

post-77952-0-56950000-1358614728_thumb.j

За мен ефекта бе изумителен макар и след 4 часа работа,но когато го правиш с МераК,неусетно виждаш резултата.Тук е и момента да се извиня за предишното ми мнение "30-40 лв на фар ми се виждат..." наистина матеряла не е толкова съп,отколкото труда хвърлен по елемента.момчето си вади чесно парите и наистина с доста труд :flehan:/>/>/> Извинявам Му се Лично!!!

Е колеги,какво ще кажете незнам,но за пръв път,мисля че резултата е добър :)/>/>/>

И моя савет,ако някои ден някои като мен реши сам да пробва,да търка с желание и усет,толкова колкото е нужно,да полира съвесно и дане гони определено време.Резултатът ще дойде накрая в зависимост колко старателна ти е била работата!!!

Поздрави :bia:/>/>/> и :zustimm:/>/>/> УспехИ :zustimm:/>/>/>

Редактирано от Vankooo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...