Jump to content

Recommended Posts

до седмица ще се опитам да кача и снимки , но е перфектен - струва си . Аз го взех за моята А6-C4 , но седан и ми казаха че уж ще стане , но има разлика в задните облегалки , но не ми се преправя , а и изгубих желание вече да се занимавам с тази кола , затова я пуснах и нея във форума А6-C4-qwattro , ACE 2.0 16V-143 hp , 95г - седан .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Прости невежеството ми колега , ама ми стана интересно , как така никой не ги купи тези седалки за 200лв цели два месеца , а ти реши че за този период цената им се повиши с цели 20% ?

А всъщност , имам сериозен интерес към кожен салон (не държа да е твоя) и чаках снимките , за които те помолиха колегите преди мен...но ти ме уби с тази "нова цена".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблем , колега Снаиперист-процент , ще ти разясня накратко , въпреки че тези коментари се правят на лично съобщение , а не както ти си се направил на интересен , с което да занимаваме и разсмиваме Аудиторията от колеги.

Първо - тези седалки се продават от няколко месеца - точно поради Липсата на Снимки и Липсата на свободно време от моя страна ,за да им направя снимки ( тъй като седалките не са ми подръка, прибрани са при роднини , но в друго населено място ) - Безхаберието ми , и това че НЕ СЪМ назор да го продавам (защото седалките са качествени и не си губят цената) , но не и поради липсата на ИНТЕРЕС от колегите !!!

Второ - точно поради това мое безхаберие се намери един приятел , който отишъл дотам , извадил ги , поочистил ги , направил им десетина снимки , след това им пуснал обява в Мобиле-то ,и им качил снимките , а аз само копирах линка към снимките( адреса на обявата).С други думи той ми помага да ускоря продажбата на седалките и да си изкара 20-30 лв, а аз от моята си цена -не падам , все пак аз продавам кожен салон , а не го подарявам - и така се получи НОВАТА ЦЕНА ( а не 20 процента във времето , както си ги " изчислил ",Снайперисто !!! )

Трето- седалките си струват всяка стотинка и това се вижда от снимките - колегите сами ще си преценят ...

Четвърто- така като гледам Снайперисто , след като "възкръснеш отново" ( нали съм те "убил" с новата си цена ),май само ще си останеш със "сериозния" си интерес , чакайки няколко години да излезе някое евтино салонче( изяло го инфлацията ) - протрито , леко скъсано , но кожено и точно като за теб - уж читаво !!! Блаженни са вярващите , но - Успех !!!

За всеки влак си има пътници !!!

И така , колеги - за сериозни въпроси или коментари - моля пишете само на "Лично Съобщение" , да не разсмиваме и занимаваме повече АУДИторията с мненията си ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Са , да ти кажа "бате" Емо (всъщност , аз съм ти "бате" и съм Емо) , ше взема да се направя че не съм те чул , за това че ще "чакам някой вехт и леко скъсан...и ще ми отива" , щото вече не ме радва , да водя войни по форумите.

А за твоите седалки , ами да дойда да ги освежа професионално , имам нещо като крем-паста за кожа , от старата ми кола остана , та и аз да сложа 40-50лв към цената...

Абе глупости си говорим , но ще ти гледам сеира в тази тема...че с тия странни "ценообразувания" , само дразниш потенциалните клиенти...като мен на пример.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам,но СЕИР просто няма как да гледаш , защото седалките ги продадох днес на друг колега от София - за цена от 230лв !!!

Салона - ПРОДАДЕН . Темата е за ТРИЕНЕ !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...