Jump to content

Подлакътник


vesko71

Recommended Posts

Колеги ,пропада ми подлакътника на А4-ката.Някой сблъсквал ли се е с този проблем?Търсих теми из форума ,но не намерих.Ако някой си е ремонтирал подлакътника,моля да сподели.Ауди-то е А4 Авант -98година.Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен се получава понякога! Ще се радвам ако някой помогне! Опитвах се да разглобявам, но се отказах за да не го прецакам повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имах същия проблем , сваляте подлакътника и като отвориш капаците отстрани ще видите износените зъби на 1ва степен, разглабяш, една триъгълна пила и правиш по-дълбок зъба, после го оформяш да се заостри много лесно се пили, зглобяваш и слон може да скача, много здраво стана, а самото разглобяване , в основата при мен има болт шестограм като се махне едно капаче се вижда и развиваш и като кобилца се завърта и излиза подлакътника, като отвориш капака по стените вътре има болчета торкс скрити в мъха, после се махат отстрани едни кръгли капачета и ще видиш едни зегерки на ос махаш и тях с една тънка отверка и вече си го разглобил от там нататък знаеш какво да правиш

Редактирано от VBI
Цитиране на предходен пост!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подлакътникът ми е като нов! Не е толкова сложно, но болчетата са толкова ш*ибано скрити в мъха на чекмеджето, че едвам ги изнамерих. От двете страни има по 6 болченца за торкс 8.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз сега свалих подлакътника и се оглеждах за тези скрити болчета, но не ги видях.Можеш ли да ми кажеш ,къде са скрити -в горния край или на дъното някъде?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...