Jump to content

Проблем с десни врати.


Милчев

Recommended Posts

Здравейте колеги ,няколко пъти ми прави впечатление ,че не показва на дисплея че има отворена предна или задна ( дясна) врата.Плафона и той не светва когато се отворят ,Понякога като прищракам отвътре копчето за заключване на вратите коети е на шофьорската врата се оправят нещата за момента демек се отварят вратите.Какво да погледна или да я карам на някой майстор да я гледа.Ваг кома ще покаже ли нещо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко помощ .Къде се намират ключетата който показват когато е отворена вратата(малко ме съмнява да са заминали двете ключета от веднъж ама..).Друго, когато отключа колата вратите се отварят, но след около 15 сек ако съм отворил някоя дясна врата колата се заключва,демек колата не разбира че е отворена врата.Надявам се да има тука човек разбиращ от тия неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разгледай около вратите.

Има прекъсвачи, които 'казват', че вратата е отворена.

Нямам спомен на Б6 къде точно се намират.

Явно не ти работят и колата 'не разбира' дали тези врати са отворени или затворени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Пасатите е в самата брава предполагам и на Аудито е същото Проблема може да е от спукани спойки на платката в бравите

Редактирано от Passi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При предния модел това беше често срещан проблем.Т.н. прекъсвачи бяха в самите ключалки.Аз имах Пасат 98 г. и съм го карал при Ваското1 в София,който свали корите,разглоби ключалките и презапойва нещо по платката и проблемът се реши.Доколкото запомних,вибрациите при отключване/заключване причиняват пукнатини/загуба на контакт.Не знам дали нещата стоят по същия начин при Б6,все пак е нов модел,не фейслифт,но не вярвам да е по различно,возил съм се в Б6,не съм забелязал да са върнали прекъсвача на купето.

П.С. Колегата ме е изпреварил.

Редактирано от Emillion
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...