Jump to content

Тропане на предницата?


Etien

Recommended Posts

Здравейте,

от няколко дни съм собственик на Ауди А3. Взех го от автокъща, за което сиг ще бъда поруган :D от някои от вас, но машината ми хареса. Очаквано обаче възникна проблем- тропане.

Появява се, когато тръгвам с лека скорост, най-вече се появява, когато съм в движение, пусна колата на нулева скорост и се движа по инерция. Тогава се чува тък-тък-тък и т.н. Когато завивам, няма тропане.

Знам, че няма как да ми се помогне от форум, но ще помоля за вашите спекулативни предположения, да се подготвя г/д какво ме чака.

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закарай я на сервиз да я огледат. Има доста неща,като се започне от носачи,тампони,биалетки. Като се качи на канала,ще разбереш. Във раздела "препоръчани сервизи" http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=106711 може да си избереш сервиз да ти я огледат. :zustimm:/>

Редактирано от Мирослав филчев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! Добавям, че когато натисна газ и ускорявам изчезва тропането. Най-вече ми е важно да разбера какъв е шансът да си отива двигателят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма смисъл от хвърляне на боб. Моята рейка е разбита и по неравностите се чува едно тропане. Избери си майстор да я прегледа. Ама чак пък двигател да заминава :gruebel:

Не се шашкай толкова много. Поняког излизат читави коли от автокъщите :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...