Jump to content

ПРОБЛЕМ С АУДИ А6 2.5 ТДИ


chynka99

Recommended Posts

ПРОБЛЕМА Е ТАКЪВ ПРИ ВКЛЮЧВАНЕ НА 2 и 3 предавка започва едно придърпване и притрисане напред назад все едно някои побутва и в същото време спира колата (сецане) на колата но само на тези две предавки на1 4 5 6 това нещо го няма това става само като включа 2и3 предавка и като си махна крака от газта след като подам газ придърпването спира иначе колата върви добре набира нормално не се дави в тихите пак работи нормално не и играят оборотите.АКО НЯКОИ МОЙЕ ДА ПОМОГНЕ ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоростна кутия....те ти предложение...

ПС: като търсиш помощ да беше дал годината или точният модел на колата Ц4, Ц5, Ц384776....автомат ли е, ръчка ли е, с кой мотор....ала-бала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моторът кой 2.5 е ? Кутията предполагам е Ръчна (Щом пише за 6-скорости)...Гледал ли си си тампоните на мотора,кутията? Как в при потегляне на баир когато е натоварена ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИНАЧЕ ВСИЧКИ СА ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ ПОНЕ ЕДНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ НЕ ДАВАТ

Колега, във една от четирите теми за проблема на колата ти които си пуснал, съм ти дал предположение "разпръсквачи", ти какво направи по въпроса? Направи ли си труда да ги свалиш и да ги стенднеш, или само си мрънкаш че няма предположения, и чакаш предположение което да ти отърва?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

възможно е да е прекодиран на автоматик,за по-лесно палене и затова придърва на 2-3предвка.

2.5 V6 TDI двигателите нямат проблеми с топлото палене, за това няма смисъл, и едва ли е прекодиран на автоматик :)/>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи първо да се извиня на всички ви но се бях ефектирал понейе неоткривах проблема колата е а6 2.5 тди с ръчни. днес след много тестове и стендове ваг ком и тем подобни всичко е ок помпа диузи колата е без проблем оказа се че е от разликата във височината на гумите аибиеса се шашка и подава лъжлива информация на компютара тои от своч страна на помпата отзад бях сложил 205 60 16 а отпред 205 55 16 и от тази малка разлика този голям проблем смених гумите и колата заспа така че извиняваите още веднъж

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва немога даго повярвам,аз колко време карах с предни 16ки задни 18ки и никакви проблеми не е имало а и сега зимните са ми така,предни 205.55.16 задни 195.60.16 и няма никакви проблеми,вярно съм със съвсем друг автомобил но това неможе да доведе до такива проблеми,проблема е някаде другаде просто в момента нети го прави !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако щеш вярваи колега но е така вече 4 ти ден колата върви като пушка няма проблем а иначе абс се побъркваше от тази малка разлика и побъркваше и компютъра щом смених гумите и със излизането от гумаджията колата спря да придърпва и аз не го вярвах но е факт

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Така е.Прави са момчетата. Ай Би Ес-а се побърква от разликата в гумите.И на баща ми на неговия чевролет такав проблем правеше.Само дето не шващам защо слагат хората различни гуми де,но както и да е :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 8 years later...

Здравейте, имам А6 С5 2.5 TDi 180 коня Quatro. От скоро започна на моменти да прекъсва все едно не достига нафта и да иска да угасне. Прави го дори на място понякога. Не мога да свържа точна последователност кога се случва. Горе долу по това време започнаха и да светват от време на време и лампите на ABS-a и ЕSP-тo в движение, докато карам. Ако я угася и запаля пак угасват. Закачих я с VCDS-а  и ми показа грешка 00526 - Brake Light Switch (F): Implausible Signal. Като чета проблема на колега, че от abs-а се побърквала цялата кола, възможно ли е и моя проблем да е подобен. Иначе датчика ще го сваля в най - скоро време и ако се налага ще го подменя с нов. Просто това предърпваме ме притеснява много, няма никаква друга грешка свързана с недостиг на гориво или прекъсващ сигнал от друг сензор по двигателя. Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...