a4_2.6 Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Заслужава ли си и дали е читав като двигател?Колко му е смяната на ангренажа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
audi4life Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 300 лв му са ремъците и ролките /оригинални/ - разход 6/100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big_Iori Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 А4 1.9TDI -110к.с. разход 6.5/100 - среден разход. Градско в София 7.5/100 и извънградско със скорост м/у 130км.ч до 160км.ч/. 5.5/100. Някой път и при мен средния разход е 6/100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalinat28 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 егати гъзарите.....карате без парисори за спама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv-o Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 300лв. ремъци и ролки може, ама трябва сам да си ги внасяш.Скоро сменях тези неща , обиколих доста магазини , и части с що годе добро качество можеш да вземеш за 380- 420лв. А при дизела препоръчват и смяна на водната помпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolio kioravoto prase Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 егати гъзарите.....карате без парисори за спамасега като влезнем в еу ще видиш тея гъзари как ще трябва да се оборудват с филтър за твърди частици ,които струва яки левове +резервоар и течност за почистване на тоя филтър ,тя и течноста е доста евтина и лесно се намира!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
audi4life Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 300лв. ремъци и ролки може, ама трябва сам да си ги внасяш.Скоро сменях тези неща , обиколих доста магазини , и части с що годе добро качество можеш да вземеш за 380- 420лв. А при дизела препоръчват и смяна на водната помпа.Сигурно е от инфлацията , колега. Аз преди две години като сменях закупих всички консумативи от Юнитрейд за сумата от 300лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaboff Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 на мен ми излезоха ремъците и ролките около 200-250 лв, 150 са само ангренажния ремък и ролките към него, справка - Ауто +.Иначе харча е супер (говоря за 66kw или 90к.с.), с автоматик съм и след морето средния ми разход е 5.1 През повечето време карах с максимума на ограниченията и почти през цялото време бях с пуснат климатик..градско - зависи от карането, но към 7-8л, с ръчни скорости би трябвало да е около литър отдолу Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLO Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 (edited) Кажете читав майстор в София който ви е извършил смяната,че и на мен ми предстои същата галимация а в ХААС-Пловдив ми искат 1300лв. за части и работа.И 300лв. да ми излезе по-тънко пак е нещо...Става въпрос за Пасата от потписа... Edited August 13, 2006 by SLO Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaboff Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Бих ти дал телефона на моя майстор, който ми оправя колите от край време и е доста читав като майстор. Въпроса обаче е, че за мойта сегашна кола трябваше да отваря книги и да чете, а машинката все пак е 1995г... Вярвам, че ще се справи както трябва и няма да вземе много пари, ако решиш - пиши ми едно ЛС, в противен случай бих ти препоръчал някой от т.нар. "препоръчани майстори", които са заклеймени горе в "Сервизи/Ремонти" - Мишо, Жоро и Ваското1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido-audi Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 независимо дали слагаш оригинални или алтернативни ремаци смени и водната помпа зада не плащаш след 15000 пак за работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts