Jump to content

Колко харчи A4/B5 1.9 tdi?

a4_2.6

Recommended Posts

А4 1.9TDI -110к.с. разход 6.5/100 - среден разход. Градско в София 7.5/100 и извънградско със скорост м/у 130км.ч до 160км.ч/. 5.5/100. Някой път и при мен средния разход е 6/100.

300лв. ремъци и ролки може, ама трябва сам да си ги внасяш.Скоро сменях тези неща , обиколих доста магазини , и части с що годе добро качество можеш да вземеш за 380- 420лв. А при дизела препоръчват и смяна на водната помпа.

егати гъзарите.....карате без пари

сори за спама

сега като влезнем в еу ще видиш тея гъзари как ще трябва да се оборудват с филтър за твърди частици ,които струва яки левове +резервоар и течност за почистване на тоя филтър ,тя и течноста е доста евтина и лесно се намира!!! :hilezh:

300лв. ремъци и ролки може, ама трябва сам да си ги внасяш.Скоро сменях тези неща , обиколих доста магазини , и части с що годе добро качество можеш да вземеш за 380- 420лв. А при дизела препоръчват и смяна на водната помпа.

Сигурно е от инфлацията :hilezh: , колега. Аз преди две години като сменях закупих всички консумативи от Юнитрейд за сумата от 300лв.

на мен ми излезоха ремъците и ролките около 200-250 лв, 150 са само ангренажния ремък и ролките към него, справка - Ауто +.

Иначе харча е супер (говоря за 66kw или 90к.с.), с автоматик съм и след морето средния ми разход е 5.1 :hilezh: През повечето време карах с максимума на ограниченията и почти през цялото време бях с пуснат климатик..градско - зависи от карането, но към 7-8л, с ръчни скорости би трябвало да е около литър отдолу

Кажете читав майстор в София който ви е извършил смяната,че и на мен ми предстои същата галимация а в ХААС-Пловдив ми искат 1300лв. за части и работа.И 300лв. да ми излезе по-тънко пак е нещо...

Става въпрос за Пасата от потписа...

Edited by SLO

Бих ти дал телефона на моя майстор, който ми оправя колите от край време и е доста читав като майстор. Въпроса обаче е, че за мойта сегашна кола трябваше да отваря книги и да чете, а машинката все пак е 1995г... Вярвам, че ще се справи както трябва и няма да вземе много пари, ако решиш - пиши ми едно ЛС, в противен случай бих ти препоръчал някой от т.нар. "препоръчани майстори", които са заклеймени горе в "Сервизи/Ремонти" - Мишо, Жоро и Ваското1.

независимо дали слагаш оригинални или алтернативни ремаци смени и водната помпа зада не плащаш след 15000 пак за работа