Jump to content

Ауди 80 б4 антифриз


Recommended Posts

Здравейте, имам един много странен проблем с моята кола Ауди 80 Б4 2.0 АБК 1993 година е. Вчера както си карах и започна колата да загрява и стрелката усилено се местеше към 120 сте градуса. Веднага спрях разбира се и погледнах, че от антифриза не беше останало нищо в казанчето, а течността се беше пръснала изпод самия двигател близо до водната помпа и от долу кората беше цялата мокра. Налях отново течност но този път вода за да видя дали ще изтече така бързо но уви не изтече а си капе капка по капка. Та преди да я погледна или заведа на майстор на някой да му се е случвало такова нещо и ако е какъв би могъл да е проблемът ? Благодаря предварително за отделеното ви внимание :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо трябва да почваме от най сложното.И мойто така стана и се оказа ,че е от леко закъсан маркуч.Смених го и всичко се оправи.Провери си първо всички връзки и маркучите точно там където са скобите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Водната помпа не съм я сменял, ще проверя нея, а за маркучите и съединенията по принцип там от където се вижда да капе няма такива, но може и да не са толкова видими за пръв бърз поглед. Благодаря за мненията :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...