BoXeR_555 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Здравейте.Искам съвет за добър автотапицер в София ,при който да отида да ми оправи шофьорската седалка на Аудито.Седалката е дълбокото рекаро и е прокъсана по външните бордове отляво както на седлото така и на облегалката.Колата е А4 Б5 с тъмносивия плюшен салон.ПРепоръчайте ми някой тапицер дето си върши съвестно работата и ще може да ми възстанови седалката.Ако не се налага и да карам цялата кола,само седалката ще съм много доволен Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creative89 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 (edited) Колега, мога да ти препоръчам един пич дето ателието му е на бул. България така да се каже, но се влиза от задната страна. На нашия джип е правил целия салон - таван, седалки волани, всичко и се справи блестящо. Ето ти линк с google maps с адреса на мястото, тамън и ще го видиш как изглежда. Имам някакъв стар телефон, но не е активен и затова няма как да ти дам номер. Ако ти се занимава, отиди на място, тамън да види за какво става дума! :zustimm:/> Edited April 7, 2013 by Creative89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1360 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 http://www.avtointerior.com/volani.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vectra Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Горещо препоръчвам Автоинтериор, които се намират в Гео Милев. Няколко коли са ми правили и са супер добри в работата си. Цените им са доста човешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikX Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 (edited) http://avtotapiceri.hit.bg/Ето тук съм правил 3 коли,королата на сестра ми,предишното ми Ауди и целия салон на една служебна кола-без почти никакви забележки(а аз съм капризен)Много разбрани и гъвкави момчета саНа Королата правихме примерно-целия салон,+подглавници+всички подлакътници на вратите+централен подлакътник+странични панели-за всичко излезе 1000 лева кожа+алкантара(на седалките централно)-като този ,съседа ми Автоинтериор в Гео Милев за същата процедура ми поиска 1500...не че работи лошо,работи чудесно но е малко скъпар и трудно приема пазарлъци Edited April 13, 2013 by NikX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 (edited) Колега, мога да ти препоръчам един пич ...0887631880 - Юли, работи чудесно Edited April 13, 2013 by Bobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creative89 Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 (edited) А, баш същия. Много точен пич. Бях му забравил името... :hilezh:/> Edited April 14, 2013 by VBI Цитиране на предходен пост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts