Jump to content

Модификации по нашите А3

Moonland

Recommended Posts

Преди 19 часа, Moonland написа:

@POPCORN

@Audi2027

Може би има разлика наистина когато липсва сензор. Вчера специално реших да се уверя, че не съм изперкал и за радост не съм :) - при мен отварянето на вратата не влияе въобще. Leaving Home си остава активен още известно време, освен ако не сложа ключа и дам на контакт междувременно.

При Coming Home има значение заключването - в момента, в който заключа колата, изгасва.

Но все едно, няма особено значение, просто ми стана любопитно.

да и аз на това го отдавам, но не съм запознат с тоците и тн :) bsdnikolov трявба да каже, защото той ми го е слагал :)

Много отдавна не съм се разписвал тук с нещо ново... може би защото реално не остана почти какво, което да ме привлича.

Но ми попадна в полезрението Bluetooth Audio Interface пригоден специално за редица VAG радиа (напр. директно със съответната буска за Quadlock)

Много приятно съм изненадан - работи чудесно!

Edited by Moonland

Преди 13 часа, Moonland написа:

Много отдавна не съм се разписвал тук с нещо ново... може би защото реално не остана почти какво, което да ме привлича.

Но ми попадна в полезрението Bluetooth Audio Interface пригоден специално за редица VAG радиа (напр. директно със съответната буска за Quadlock)

61fsWt794tL._SL1500_.jpg

Много приятно съм изненадан - работи чудесно!

- Реално симулира CD changer като позволява безжично плейване на музика от телефон или др. bluetooth устройство

- Перфектно аудио качество - осезаемо по-добро от колкото през фабричния AUX, който винаги ми е куцал леко, особено чуто през качествена аудио система. 

- Позволява едновременно връзване към Bluetooth подготовката за телефониране, т.е. по никакъв начин не се нарушава телефонната интеграция със заводския Bluetooth модул (който за съжаление не поддържа аудио плейбек)

- Позволява повече от 2 свързани едновременно устройства, благодарение на Bluetooth 4.1. Смяна между това от кое устройство да плейва става, чрез смяна на "диска" на "чейнджъра"

- Позволява контрол над песните (следваща/предна) през радиото/навигацията, както и директно от волана.

Все още има някои малки тънкости, които му разучавам, но единственото реално, което му липсва за да е напълно перфектно е да можеше да изкарва имената на песните на дисплея на радиото/таблото. Това за съжаление липсва. Всичко останало е напълно над очакванията ми.

Колега това за нашите навигации става ли ?

Какъвто и да е източника - онлайн радио, youtube, Spotify, etc. Интерфейсът става като bluetooth “слушалки” за телефона.

И нещо повече - намирам за гениално, че като пусна онлайн радио, спра някъде и изляза от колата то спира на телефона. Като вляза в колата и се закачи към синия зъб - автоматично продължава.

ооо това изглежда яко и доста идейно.Случвало ми е да сум си в колата и да искам да си пусна точно определена песен и да няма как.А качеството на звука как е , като е чрез Bluetooth и да те попитам за някакво линкче може ли към продукта ?

Само моля недей да цитираш всяко предходно мнение ;)

Звукът е без забележки, осезаемо по-добре от колкото през фабричния, аналогов AUX. Зависи единствено от качеството на източника, т.е. стрийм-а или каквото там ще пускаш.

По-късно от комп ще намеря линка и ще ти го пусна.

Да, но само за изброените: 8pin Mini-ISO AUDI: Chorus 2, Concert 2 ,Symphony 1/ 2, Navigation Plus 1/ 2, RNS-D - - - - VW: MCD, MFD, Gamma 5

За Concert II+ и RNS-E, т.е. за Quad-lock е с друг куплунг.

Но да, това е.

Нямам никаква представа що е "ц5", но в описанието на горното се споменава RNS-D... така че... допускам че да.

Наличието или отсъствието на телефонен bluetooth модул няма никакво значение. Единственото свързано с това е, че ако има такъв, той не е повлиян негативно и продължава да е използваем едновременно с bluetooth аудио интерфейса.

Колеги, какъв е кода на рамото на задната чистачка и за перото ѝ за 8V? Моето е спукано в основата и направо се разпада вече. Исками се да го сменя с такова от 8V. Най-вероятно ще взема заместител обаче. 

Прочети му описанието. Ако не пише - значи най-вероятно не.

Тук, в А3 подраздела не сме най-вещите по А4 за да знаем от личен опит какво е положението там. Остава описанието на продукта.

Ето я новата оригинална чистачка от 8V. Взех я с капачката и пръскалките за 8V. Има разлика от тези за 8P. Пръскалките са по-концентрирани някакси и струите са по-елегантни. Хубавото е, че са и заводски калибрирани. Взех си и нова гайка. Цялото удоволствие ми излезе 97 лева.

Всичко е в черен, а не сивкав цвят.

038396731.jpg?r=0

Edited by Wolfgar