Jump to content

ЗАТЪМНЯВАНЕ НА СТЪКЛАТА


Recommended Posts

Здравейте, колеги! Предполагам, че темата не е нова, но бих искал да я повдигна отново, за да получа от Вас, ако е възможно, най-актуалната и коректна информация, за което предварително Ви благодаря! Реших да си затъмня задното и страничните (задни) стъкла и започнах да проучвам пазара. Най-добро впечатление ми направи ф-ма "J&Jco" на бул. "Цариградско шосе", до разклона за летището - качествени фолия: "3M CS", но и цената им излиза доста "солена" - 420 лв!!! Друга ф-ма, която предлага уж същите фолия е "Тояга", но там цената е 300 лв?! Та, не мога да разбера разликата в цената от труда ли идва, от качеството или... фолиото ли не е същото? На друго място ми предлагат за 150 лв., което ми се вижда евтино и в крайна сметка се колебая кое е най-правилният избор, като се има предвид, че парите на никой не са излишни, но не бих искал да правя и компромиси. Ето защо, ако някой е имал същия проблем наскоро, моля да сподели опита си. Благодаря Ви предварително още веднъж!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. Преди около 6 години в Бургас си правих същата процедура на едно бмв и ми костваше 220 лева(някакво американско фолио) и до ден днешен не е мръднало фолиото. Преди около 2 години(пак в Бургас) при същия човек си затъмнявах стъклата на сегашното ми ауди и ми струваше 200 лева при същия човек. Да добавя, че става въпрос за най-тъмното фолио което имаше човека(бяха около 4-5 степени на затъмняване), ако има значение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е извадка от друг форум,ако те интересува може да се възползваш.

"Горещо препоръчвам това момче - 0887318421 Иван Балабанов. Знам че цените му са най - добри защото съм затъмнявал почти навсякъде в София. Работи със всякакво фолио, по желание на клиента. Цената за Фронтерата без челното стъкло и тези на предните врати е около 150 - 160 лв със средно качество фолио. Гаража му се намира в Гео Милев."

 

Иначе аз септември месец си търсих къде да си затъмня стъклата и намерих 1 човек мисля че беше в дружба и беше описан тук във форума, но немога да намеря информация за него. И в крайна сметка погледах малко клипчета "как се затъмняват стъкла" и си ги направих сам "задното ще го правя със фолио тип челна пита, защото е на дупки и има по-добра видимост от вътре на вънка, а обратно не", а страничните със 5% видимост и за сега не съм забелязал изсветляване на фолиото макар, че използвах уж американско за 10лв ролката " която стига за всички стъкла без задното" и в крайна сметка ми излезна вместо 200-400лв само 10лв, а за задното още 20 трябва да броя, но нямам време да се занимавам в момента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойте стъкла ги е затъмнявал Иван, и съм мн доволен. Ако се чудиш къде, при него няма да съжаляваш....ако имаш интерес мога да ти покажа как изглежда с негово фолио слагано преди 4 години

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти се разкарва до Карлово бих ти препоръчал тази фирма https://www.facebook.com/pages/FOLIATEC-%D0%B2-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/114457128567391

Не се заблуждавай от това че се намира в Карлово - пича ходи поне два пъти годишно на обучения /доста често в чужбина/. Ако разгледаш снимките ще видиш ,че доста Аудита на 000 км. са правени от него.

Редактирано от TDI_Fan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз си затъмних моята Ц5 комби при едно момче, което обаче живее в дупница. цената е около 100 лв., като качеството е перфектно. винаги мога да ти пратя снимки или да я видиш на живо. в момента фолиото е на една година и не е мръднало. мое мнение е, че не е нужно да се хвърлят излишни пари за нещо което реално не стува толкова.

Редактирано от kiril_bozhkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,ако идваш на море към Варна,препоръчвам Миро.Влез във Google и напиши Миро Фолио и ще видиш какви машини е правил.Старото ми AUDI при него го правих.Работи само с качествено фолио.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам човек в София,който работи със СънТек и Глобал (еквивален на 3М и Лумар) качествено и на достъпни цени.

Да не ме обвинят в реклама - ако искаш драсни едно ЛС,ще ти дам кординати :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз си купих готов изрязан комплек фолио от този сайт http://tintcom.com  и си го монтирах сам има доста подробни инструкции.Работят само с американски фолиа.Ако не ти се занимава също така правят и монтаж

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако авторът все още чете темата:

Според мен първо се насочи към конкретен или конкретни производители на фолио и тогава почни да проучваш къде работят с тях.

 

Горещо бих ти препоръчал да не слагаш евтино фолио от където и да е - дори да се сложи първоначално ок, с времето почва промяна на цвета и/или отлепяне.... и става отврат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди няколко години карах лексус GS300.Купих го чисто нов и веднага затъмняване на всички стъкла с американско фолио,не го помня вече какво беше,но след 3-тата година изсветля значително,може и да е защото всеки ден беше на слънце,но както и да е.Фолиото е много важно и как ще ти направят задния прозорец,страничните всеки майстор ги прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Подкрепям колегата к0к0123 за препоръката към Миро Фолио. Човека е професор в бранша, баланса - качество, изпълнение, цена при него е много добър! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте колеги гледам , всеки споделя своя опит , аз си ги правих миналата година от Авто фолио бг и съм много доволен , отзаде сложи 80%тово затъмнение , което е допустимото от закона , и задните две бяха 65 или 70%тово затъмнение , излезе ми около 160лв , до ден днешен ме питат дали е заводско , наистина много добре .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...