Jump to content

Монтаж на Газов Инжекцион-Варна


Recommended Posts

Добър вечер.Препоръчайте някой от Варна,който може да монтира читаво газов инжекцион на АБК.

П.П. Хубаво ще е да има тема със сервизи или колеги,които се занимават с това из България.Няма смисъл всеки втори (лайк ми) да задава едни и същи въпроси :) Поздрави 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бегай далече от тия кавали Печенек които са между мола и гробищата ,ти пъти се опитаха да  ми я настроят(на място ,не в движение )и нищо не направиха.Купих си кабел и май и нацелих настойките-върви добре и не гори много:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,преди месец и половина си сложих газов инжекцион на колата и съм много доволен от майсторите и от инжекционна.Ето сайта на фирмата,там пише къде се намира :)  http://www.autogas.bg/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно,но въпроса ми е "къде да си монтирам газов инжекцион на АБК двигател".Разбрах,че имало особености при монтажа и за това искам да отида при човек,който знае какво прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствената по-голяма особеност е пробиването на входящия колектор .Имаше тема със снимки с начина на смъкване и пробиване .Моя е пробит каруцарската ,но пък учудващо има стабилен празен ход.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спрял съм се на две фирми тази Алфагас ( Наско до военна болница) слгат Powerjet за 1000лв и гаранцията е 2г без километри ! Другите са сервиза на Булавто, които монтират АC Stag 1200лв. Колата е А4 1.6. Какво бихте препоръчали? за БулАвто съм чувал добри неща ама цената им май е завишена за нещата които монтират. А за Алфагаз нищо не мога да открия дори и в нета, там бащата го препоръча защото го знаел от едно време и бил добър ( ама за ГИ незнам как се справя )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. И аз се интересувам от добър майстор във Варна. За съжаление нямах думата при слагането на АГУ и за това сега съм с конвенционална газова на Audi 90 B3/ 115 hp. Сложен е стар изпарител BRC, но мембраните са се изпекли вече. Някой може ли да ме насочи към читав майстор във Варна, който да ми смени мембраните и да ми настрои уредбата, че до колкото разбрах, механичните инжекции никак не се настойват лесно.

Благодаря Ви за помощта.

Редактирано от GoGeorgiev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Вече ми е пълна каша, та пак да питам за сервиза на Хр. Смирненски или от тези до хлеобозавода някакви мнения ? За пъривтие съм се спрял на Романо-Еко, а вторите доколкото знам са само с Ланди Ренцо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 years later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...