Jump to content

Проблеми след смяна на радиатора за парното


ao4nii

Recommended Posts

Здравейте колеги,след смяната на радиаторчето за парното, ми отказа климатроника и обортомера,става въпрос за ауди 100-бензин -92г .Имам няколко въпроса , ако знае някои може да ми отговори.

1.При изваждането на пласмасовия корпус от коша на  купето/ в които седи радиаторчето на парното/,забелязах една бяла вакумна тръбичка която   е влизала някъде от ляво на жабката на снимка 1 .Първото питане е знае ли някои за какво е и къде влиза?

 

2.Пак при същото  вадене забелязах че жълтата клапа е паднала в тръбата на климатроника,между парното,понеже е счупено едното краче не я сложих.Второто питане е колко е важна тази клапа?

 

3.Третото питане е при условие че съм откачил акумолатора,сменил съм радиаторчето на парното наредил съм всичко както трябва,не съм палил колата с извадени букси и др неща,Може ли компа да е отчел и записал грешка и затова да не може сега да се включи климатроника? 

Мерси предварително.

Редактирано от ao4nii
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

Проблема е решен ,а за протокола обяснявам-след пръскане на контакт спреи във всички разкачани букси по време на работа ,всички вторични проблеми изчеснаха

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...