Jump to content

съвет

Recommended Posts

имам ауди 100 вазможно ли е да ми гори 16 литра на сто гас при по високи скорости и колко гори бензин при скорост от 160-180км

Толкова ли е трудно да проявиш малко уважение към хората в този форум, написвайки малко по-грамотно горното изречение и заглавието на темата?

напълно възможни са при високи скорости всякакви разходи на газ, на мен на Сеат Толедо-то при 160-180 ми даде разход около 18/100!!!

а друг път при 100-120 ми даде 7.5-8/100

А градско ми правеше 15/100 нормално каране!!!

Тези разходи са вследствие на много неща, провери ли друго преди да питаш за разхода?

Например въздушен филтър - откога не е сменян?

Еми аз съм ... Издразних се от мързела на колегата .. Няма главни букви, няма запетайки, Ъ въобще не съществува в нашата азбука, С,З - какво значение има нали върши работа, скоростта вече се мери само в километри. Абе мани...

Знам, че тук не е правописен форума... Знам, че този колега малко ще се задържи тук... Но байгън от неграмотници вече ... :respekt:

Сори за оффтопиците ... :hilezh:

Еми аз съм ... Издразних се от мързела на колегата .. Няма главни букви, няма запетайки, Ъ въобще не съществува в нашата азбука, С,З - какво значение има нали върши работа, скоростта вече се мери само в километри. Абе мани...

Знам, че тук не е правописен форума... Знам, че този колега малко ще се задържи тук... Но байгън от неграмотници вече ... :hilezh:

Сори за оффтопиците ... :hilezh:

Абе приятел ти да не си учител по правопис в някоя детска градина. :respekt::bia:

Не е учител, спокойно, но мен ме равда факта, че имаш напредък с правописа...... :respekt::hilezh:

Edited by Lyubo_Toshev

Пасев брат нема се шашкаш, после ще трябва да минеш курс по шиене на гоблени и решаване на судокУ за напреднали, тука всички сме го държали тоя изпит... :respekt::hilezh:

Я сега вземи и си напиши въпроса малко по-смислено, тоест каква ти е колата, мотор кви разходи и на къв цикъл ти ги дава въпросните разходи градско, планинско за риба за или там квото е. :hilezh:

Колегата ясно е написал - "имам Ауди 100 и карам бързо.Колко ще ми гори - 16л/100км газ или колко бензин?"А ние/като гадателите от "Пентаграм"/,ще погледаме,повъртиме очи и ще му отговориме: да ДАДЕ повече данни или да се запише за прием на редакционните телефони. :respekt:

Знам, че този колега малко ще се задържи тук...

от къде си толкова сигурен?

pasev, хич не им се връзвай на глупостите за правопис и т.н. щуротии :respekt: То и аз правя грешки (кой ли не прави), но още никой нищо не ми е казал :hilezh:

А вие пък какво го нападнахте човека - има проблем, пише за него, а вие му говорите за правопис. Като не ви харесва как пише, не го четете и готово - толкова много пъти е говорено за това пусто четене

За вас кое е по-важно - да му помогнете на човека или да му припомните за някакви си подробности с правописа?

Абе приятел ти да не си учител по правопис в някоя детска градина. :hilezh::respekt:

Бате, за тебе съм готов не учител да стана, ми гол да влеза в мъжката баня ...

Нищо лично колега, нито те знам нито те познавам. Но, прегледай си първия пост пак и сам виж колко грешки има в него...

А тва за гоблените ... KYPO не се прай маймун - от една година шиеш "Тайната вечеря" и все на групов секс го докарваш :hilezh::box::D

А тва за гоблените ... KYPO не се прай маймун - от една година шиеш "Тайната вечеря" и все на групов секс го докарваш....

Мани и на мен не ми е лесно, Мона Лиза се на Джена Джеймсън я докарвам... :D:D ... що ли? :D:bia:

Къде са колегите с 100-те?!?! Помогнете на човека, ясно че е нов, направо сте го скъсали от бъзик!

Значи според мен 16/100 газ може да е висок, а може и да нисък разход - просто без да се знае точния двигател, кубатура трудно ще се каже. Ако е например 2.0 разхода ми се вижда леееко голям, но ако е 2.3 си е ОК. Ако колегата pasev даде код на двг или колко кубика е, дали е вентилиран и т.н. смятам, че ще му се отговори! :hilezh: