Jump to content

Неработеща седалка


Kaper

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем със седалката електрическа е и не помръдва на никъде гледах бушоните дето са отстрани на таблото и всичко е здраво. Давайте идеи то къде да започвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж кабелите добре ли са свързани - и дали ги има, седалката работеше и спря.... или така си я купил...разясни малко ;?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам подобен проблем, става въпрос за дясната(не на шофьора) седалка, но не е изцяло електрическа а само повдигане и лумбална опора. Като взех колата всичко работеше, но при едно чистене, след като изместих седалката напред назад и я бях дигнал в най-високо положение и реши да спре.. чувам щракане дали е на релета вътре.. нз но не помръдва... След известно време както не работеше хоп тръгна и пак перфектна работа.. после пак при едно чистене хоп - познайте :( пак спря и сега е в най-горна позиция, не мисля че се е развалила а има нещо малко и елементарно, но нямам представа как се разглобява седалката, някой има ли предположения? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Реших проблема, седалките нямат нищо общо с конфорт панела. Проблема беше в  маншончето  на жилото на предния капак дето влиза в купето, отам текло текло а точно под него са релетата и бушоните. Смяна на един 30 амперов бушон оправи нещата, не е кой знае какво но ми отне 6 часа. Още ме болят ребрата дето търках прага завирайки се пот волана. Забравих да напиша че тези бушони са някви особенни, с мултецета показва 11-12 волта а под товар (пробна лампа) няма никой да не говорим за товара на моторчето на седалката. Стигнах до убеждението че пробната лампа е голяма работа. :flehan: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

@Kaper, за 2те седалки, различни ли са бушоните? И аз го имам същия проблем с шофьорската седалка. Копчетата са чисто нови оригинални. Като му подаваш директно ток в клемите, седалката се движи. Слагам новите копчета - нищо. Като вързах копчетата паметта взе да свети off и се променя но нищо не работи. Пасажерската е ОК.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...