Jump to content

a6 c5 body kit


absolutlover

Recommended Posts

Здравейте колеги искам да попитам дали се продават в бг такива брони като тези от снимката която ще постна.Ако продават дали се преправя нещо или пасват броните и ако някой е виждал на живо ако може да сподели как стои дали е прекалено изкуствено и малко мнение по въпроса ако може.

post-59184-0-69258900-1392475667_thumb.j

Редактирано от absolutlover
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох мамо,като ги видя тия хибриди и се обривам.Как да не седи като подарено,само като видиш колко се издава пред фаровете и...Друга бира е задницата,която и без това е толкова грозна,като се събере със подаръка и става :wall:

Иначе тук може да разгледаш вариантите

http://marveltuning.com/?parent=audi&main=all-cars&cars=a6

Редактирано от Angelpleven
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен задницата ми допада само някакви диодни тамни стопове може би ще я разкрасят,но на този пич му се е получило добре а снимката от Google съм я намерил.какво всащност освен капака е преправяно за да се стигне до тук.



м/у другото от този линк който колегата е постнал каква точно е разликата м/у броните със добавка за капака и без видимо има разлика но в какво се състои добава се нещо на капака което закрива решетката или какво?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се бях навил навремето, но колкото повече гледах и колкото повече направени коли видях.... толккова повече се разубеждавах... отказах се и мисля, че не сбърках!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм точно по същия начин.безспорно на снимки изглежда добре,но мисля че хората не са слагали просто нова броня а има доста други доработки по капака.Аз все още съм навит,но искам да разбера какво точно са променили хората по капака как се отваря и т.н и ще видя колко парички излиза ако е нещо до 500 лв.бих го направил ще се моля да не седи като харизано и ако не ме кефи ще го махна все ще се намери кой да купи бронята.Ето още една снимка от близо някой ако може да каже как е свързано дали има заварка м/у капака и бронята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само решетките и халогените са цифра,сложи боядисване китване,самата броня и цената ще подмине 1000 сигурно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригинална решетка ОЕМ е около 1000 лв,пластмасата за номера е 200лв /не можеш да сложиш друга обикновенна защото трябва захвата и да е на килийки както маската и решетките на бронята са около 300 лв,не знам колко са халогените,всичко това е за оригинални части.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и като знам как за всяко дребно ремонтче трябва да пада предницата, направо не ми се мисли каква мъка ще настава. Аз също съм фен на максимално стоков вид.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

даа може би сте прави.като се замисля да много е красиво,но може би не си заслужава по добре ще е да остане в стоков вид и така изглежда добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

именно заради това колко излиза пред фаровете, няма нито една преработка която да седи хубаво. Виждах една такава наживо и от далече е много добре, но приближиш ли и забелязваш как бронята е издадена и увиснала като мек .... Ако някой успее да направи такава преработка без да се издължава напред бронята ще стане супер.

 

ето за това говоря

 

Редактирано от toshkov81
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво колега найстина е станало много добре, дай малко повече снимки и подробности каде е правено колко струва и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Франкенщайн :)

Има хора, които се  кефят на това...но аз също не съм от тях... Ако правя оптичен тунинг, целта ще е към стоково S-line от съответното поколение. Например ми се ще да си намеря хромови лайсни (за повечето тук - без "Т" се пише :) ) за вратите, ама никога няма да дам парите, за които се предлагат тук :) Единственото, което съм направил по екстериора и счел за не толкова грозно бе, да си поставя накрайници на суперспринт, които деликатно да се подават зад бронята отзад. Готино е и фейсови стопове и бленда, ама засега не съм намерил изгодно. Имам друга бленда, която си направих с 2 светещи габарита за мъгла (с мощни светодиоди), но за това ще пусна отделна тема по-натам...

0b067b5d4fa2c4a14831f114394bf5af_610x0.j

 

1f4f61cd71b289820f0c5bafb0fd2a31_610x0.j

Редактирано от ogip
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не държа всеки да ми харесва колата.Просто стана един експеримент и на мен ми харесва крайният резултат.Първоначално беше замислено с фарове и стопове от 4Ф но не стана /стоповете не влизаха в калниците,а фаровете са по дълбоки назад и нямаше достатъчно място за тях/,и за това сложих фарове от С5.Самата кола не е направена да бъде копие на 4Ф,просто си ми харесва купето на С4 и реших така да се каже да обновя външния вид.

 

"браво колега найстина е станало много добре, дай малко повече снимки и подробности каде е правено колко струва и т.н."

Има тема за тази кола ако някой иска да види повече снимки

audibg.com/forum/index.php?showtopic=122116&hl=

Редактирано от Gal.Stav.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами който си няма две задни гърнета :-) кефи ме количката но парите ми се виждат много мислех че с броня и тене кеджия ще стане но май не хахах а добре де капака на ц5 нали слиза надоло към бронята? кво прайм с него режем ли го:-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип се получава, но много зависи кой и как го прави ето я старата ми А6-ца ,и аз бях скиптично насроен преди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...