Jump to content

Проблем с парктроник


Auto_Tex

Recommended Posts

Няма вариант да не цъкат,особено оригиналните,по-скоро пукат;надявам се си включил на R  и тогава си ги прослушвал.Иначе аз бях до тук с идеите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 91
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Утре ще прослушам наново,имам приятел с същата кола,ако трябва и неговата ще чуя,благодаря за съветите.Варианта явно е един по един да проверя всички сензори,само малко да се пооправи времето.Баси и играчката честно казано.

Редактирано от koceg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 2 years later...

И моя не работеше, 5 датчика смених. Вечер когато е тихо, натискаш копчето, излизаш от колата и клякай да слушаш, който не цъка е дефектен. С ваг-ком понякога не показва кой точно не работи :) надявам се да съм бил полезен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Здравейте колеги! И аз имам проблем с парктроника, на диагностика ми излиза, че проблема е в преден външен датчик от дясно. Пробвах да го сменя с два други втора употреба, но проблема си остава... оставих си моят датчик и забелязах, че когато навън вали и карам в мокро време, парктроника си работи... а когато изсъхне - отново спира. Така и не мога да разбера къде е проблема... Колата е Audi A6 Allroad 2007 г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Той като не работи парктроника,копчето премигва само и това е.Нямам и спомен да пищи .Но може и да пищи,забравих вече.Системата е направена,ако някъде нещо не работи,сензор или пищялка или каквото и да е,цяата система се изключва и не работи,за да не те излъже да блъснеш нещо или някой.С вцдс понякога като има дефектирал сензор,и не го засича,и уж всичко е здраво, а не работи.Аз лично не го засякох проблемния сензор,цялата система на парктроника не работеше,отидох в сервиз,ползваха явно друга програма,засякоха го веднага,смениха сензора и всичко си работи.Няма да се учудя,ако и при Вас има проблем с някой сензор,но не го засича вцдс.Това ако може да ви помогне.Иначе тези китайски сензори 8 броя стана 2 години ги търкалям вече с колата,и този беше единствения с проблем,сменен е също с китаиски,чисто нови,работят безотказно 2 години вече,при тия цени,си заслужават,особено ако се вземат от автопро,там пак са китаиски,но са с по-добро качество от алиекспрес.Успех Ви желая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравейте, ще ползвам темата за да не отварям нова. Проблем а е следния,както обикновенно. При включване на задна или натискане на копчето има звуков сигнал и след това остава само премигването. Направих диагностика и ми излязоха тези две грешки. Молбата ми е ако има някой запознат да сподели опит как да се справя с този досаден проблем. Благодаря на отзовалите се!IMG_20210501_173421.thumb.jpg.5abcb5a36872a7cc64dd238c4ecfad38.jpg

IMG_20210501_173413.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...