Jump to content

Audi 80 quattro 20V 1.8Т AJL

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 9/21/2019 at 7:55 AM, integrale45 said:

Скоро ще измина 100 000 км. с двигателя. В момента е на 96 000 и се оказа,че най добрата комбинация за газов инжекцион е изпарител KME GOLD GT и рейка BARRACUDA. Изпарителя държи налягане и няма прекъсване и глъхнене. Инсталацията на ГИ не е сменяна. Все още съм с турбината к03 029. Това са кадри от видеоклип.

Колега за постижение ли смятате изминатите 100000  километра  или сте имали дълбоки съмнения, че въпросния двигател ще ги измине с оглед на състоянието му ?

Аз искам да видя напълно работещо такова и правилно индикиращо табло защото знам  за доста коли и нито една до момента не е напълно правилно направена и вътре е като стрелбище !

За това искам да видя клип на работещо но знам че.няма да стане 

Относно бензиномера и аз четох,че уреда ще показва обратно,но при мен показва нормално  без преработки. Писал съм го няколко пъти в темата защо.И за оборотомера не е нужно нищо допълнително, защото таблото,инсталацията и двигателя са от една кола. 

Вероятно знаеш,че кошниците с поплавъка на А4 quattro  и В4 quattro  са еднакви. Поплавъка на кошницата на предно стои по друг начин и бензиномера там отчита наобратно. Това го разбрах от колега от форума и като реших да свържа двата кабела,мисля,че беше сив с черна черта, уреда започна да отчита

Проводникът за уреда, който излиза от буксата на таблото на  А6 е само един-сив с черна линия . Свързах го към проводника,който идва от резервоара и е влизал в буксата на старото табло на В4

20 hours ago, AserEl said:

За това искам да видя клип на работещо но знам че.няма да стане 

Не знам за конкретната кола, но принципно не е някакъв проблем....поне за aeb/ajl.

• 1 month later...

Цял месец ли лепи това тиксо, трябвало е да изкараш балончетата на черната TESA, искаме клип как даваш на контакт и гаснат лампите като запалиш .

Edited by Valsodar

• 2 years later...

А здравейте,колата още се движи. Скоро смених турбината с нова jrone 029 и Аудимобила вече навърши 30 години

Edited by integrale45

• 2 years later...