Jump to content

Проблем с предно ляво стъкло на Ауди а4 б5

hayki93

Recommended Posts

Здравейте!

Отскоро имам ауди а4 1.8 125к.с от 2000г фейслифт, комби(не знам дали е от значение) и имам проблем със стъклото до шофьора.
Проблема е следния, стъклото слиза без проблем, но когато се опитам да го вдигна обратно, стига до половината без проблем и от там нататък не върви! Чува се как мотора се затруднява, отворих кората направих 1-2 опита така, освен, че се нагрява мотора друг проблем не установих. Ако му помогна и дръпна нагоре, някак успявам да го затворя. Ако някои е имал подобен проблем или знае на какво се дължи, моля да ми каже.

Благодаря предварително!

Колега,проблемът ти е в стъклоповдигача.Просто трябва да се смени със нов и си решаваш неприятностите.Честито за новата придобивка!!!

Здравей колега, скоро купих A4 1.9 TDI , която беше със същия проблем . Както пише колегата по горе , имаш счупени зъбчета на стъклоповдигачите . Лично аз свалих целият механизъм / държи се на 4 болта Т45 / , и направих допълнителна контра от долна страна на долните зъбчета . Сега всичко е ОК. Другият вариант е да си купиш здрави и да ги смениш .

• 1 year later...

Ами... то само се обади от какво било.
Водача се счупи и стъклото падна. Купих нови, тия дни се каня да ги сложа да видq как ще стане :D