hayki93 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Здравейте!Отскоро имам ауди а4 1.8 125к.с от 2000г фейслифт, комби(не знам дали е от значение) и имам проблем със стъклото до шофьора.Проблема е следния, стъклото слиза без проблем, но когато се опитам да го вдигна обратно, стига до половината без проблем и от там нататък не върви! Чува се как мотора се затруднява, отворих кората направих 1-2 опита така, освен, че се нагрява мотора друг проблем не установих. Ако му помогна и дръпна нагоре, някак успявам да го затворя. Ако някои е имал подобен проблем или знае на какво се дължи, моля да ми каже. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo marinov Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Колега,проблемът ти е в стъклоповдигача.Просто трябва да се смени със нов и си решаваш неприятностите.Честито за новата придобивка!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivarna Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Здравей колега, скоро купих A4 1.9 TDI , която беше със същия проблем . Както пише колегата по горе , имаш счупени зъбчета на стъклоповдигачите . Лично аз свалих целият механизъм / държи се на 4 болта Т45 / , и направих допълнителна контра от долна страна на долните зъбчета . Сега всичко е ОК. Другият вариант е да си купиш здрави и да ги смениш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petkovm Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 А дали не е от водачи?Като се износят и започва да заклинва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayki93 Posted April 30, 2014 Author Report Share Posted April 30, 2014 Благодаря за информацията колеги, когато имам време и възможност ще отворя да видя и ще пиша тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayki93 Posted September 21, 2015 Author Report Share Posted September 21, 2015 Ами... то само се обади от какво било.Водача се счупи и стъклото падна. Купих нови, тия дни се каня да ги сложа да видq как ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts