Jump to content

S8 2014 проблем с HomeLink


V I P E R

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем с HomeLink настройката. Като влизам в менюто на MMI, давам му да настроя примерно бутон 1, оттам ми изкарва няколко реда описание какво точно трябва да направя и след 4-5 секунди дава, че функцията не е налична в момента. Като върна меню назад, вече не мога да избера настройка на HomeLink, другите части от менюто работят. За да стане пак достъпна функцията, трябва да рестартирам колата. Пак дава същата грешка обаче. В сервиза не знаят какво става. Вие някакви идеи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето малко инфо по въпроса.

 

http://s7d9.scene7.com/e2/Audiusastaging/Video/DTU/2014/Desktop/19_Audi_DTU_Homelink_MMI_720p_Desktop.mp4

 

 

Кажи как е S8-та? А на тия от сервиза как така не знаят какво става на кола в гаранция?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, аз знам стъпките, но точно като натисна Program button I и като ми изкара текста къде кво трябва да натисна и без да пипам нищо просто дава грешка. И после менюто не е налично докато не рестартна.

Не знаят хората в сервиза, кво да се прави :) Писаха в Германия за помощ ама онези кога ще отговорят, не е ясно.

 

S-ката е доста приятна... Още я разработвам, така че карам лекичко. Возията е страхотна, вътре обстановката също. Всичко е много приятно на пипане. Само дето всички ме бъзикат, че била пенсионерска кола. Не знам само ако те караха 5 години GT-R дали нямаше да им се прииска да се качат на нещо по-комфортно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и не ми остана време да разбутам и аз MMI. Иначе аз бях очарован от двигателя, не толкова от кутията. Като знам при мен какво беше с тези 420к.с., при теб трябва да върви на гръм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В клипа казват като натиснеш бутона имаш 5 мин да сложиш дистанционното пред предните светлини и като го засече, трябва да ти светнат мигачите.

 

Наскоро се загледах в новата А8 и А6. Не ми харесва, че докато даваш мигач, дневените не работят или късите ако са ги комбинирали. Тоест мигача и фара е едно и докато работи мигача, другото не работи. Малко като куц кон на светофар или кръстовище. А иначе много искам да тествам новото 4.0Т. А отностно пенсионерското, по-скоро мерцедес е в тази категория.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След няма и 5 секунди дава грешката...

 

От край време са им така диодите на Ауди, не ми е проблем никакъв.

Аз по принцип исках RS6 седан, ама пусти немци не щяха да го пуснат и това си е. RS7 не ми харесва, не знам защо, криво ми е нещо. Като Панамера. М6 ГК ми харесваше ама как да си купя БМВ :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ме привикаха в сервиза, софтуерен проблем било. Препрограмирали нещо си и тръгна. Разбира се не ми разпознава дистанционното, така че трябва да сменям платката :D

 

За разход още е много рано да се говори, зареждал съм само един път и в момента съм на около 350 км :) Така като гледам обаче, градско със сигурност е над 15 в Пловдив. Извънградско и магистрала трябва да е доста приличен поради ниските обороти и деактивацията на цилиндрите, разходих се до първата отбивка на магистралата, при 160 е на 2500, а при 130 на 2000 :)

 

Ето една снимчица:

post-15128-0-65967200-1400696696_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята да гасне диода е за да се вижда по добре мигача който в случая е по важен когато правиш маневра. Инак.. Всички дет ти викат пенсионерска била :D

...тва и аз искам да съм пенсионер. Къде ги раздават тия пенсий :P

Sent from my ST25i

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...