Jump to content

Претапициране на увиснал таван - къде?


plamenbv

Recommended Posts

Да те разбирам ли,че най-удачния вариант е да свалям кората с плата и да им я нося.Когато ми е претапицират,да търся един доброволец и да се пробвам да я закача отново?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравейте колеги,извинявам се ако темата вече съществува,но бихте ли ми казали или показали как се сваля таванът на въпросният автомобил.Бих се радвал ако някой ми помогне,не разбирам много и ще се наемам сам да го правя поздрави. 1997-ма е колата.

Редактирано от Logitech
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Увиснал ли е? :hilezh:

Свалянето не е много трудно - махат се сенниците, закопчалките им, дръжките, преден/заден плафон. Всичко това е на болтове. Откопчават се страничните кори с коланите от горните щипки, само колкото да падне тавана, не е необходимо да се свалят. Корите на предните колконки също се махат, на 3 щипки са, както и задната кора, която държи тавана (също на щипки). Като махнеш всичко това, леко го издърпваш към багажника, би трябвало да тръгне. Ако има още нещо да го държи ще разбереш. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега това упражнение го правих преди месец.Не се занимавай с глупости да разкачаш кори щипки и така нататък.На мен ми препоръчаха човек който за 7 часа и 80лв.се справи безупречно тавана ми изглежда по добре от нов а цвета на тапицерията пасна 100% с цвета на интериора в колата просто съм изумен как за тази сума вкл.с материалите този човек направо направи чудо с напълно провисналия таван.Много тапицери искат около 120-150лв.и поне 24ч.Ако си от Варна ще стане лесно ако не късмет но не си струва играчката за 80-90лв.Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Чух се с тях. Казаха, че Аудитата били специфични, защото на задните колони корите се чупели, защото са остарели вече. А отделно и имало някои, които били по специфичен начин закачени за тавана и не се наемали изобщо да ги правят. Пък и не работят до 1ви Септември, а на мен ми се искаше да я откарам тази седмица, защото съм отпуск... Ако може контакти на други, ще съм благодарен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Така и направих. Откарах колата при тези в Гео Милев и за 30 минути свалиха тавана. След 3 беше претапициран и откарах отново колата, за да го сложат пак за 30 минути. Дават гаранция 1 година, като казаха, че около месец му трябва, за да изсъхне напълно и да не се пипа. Всичко това за 180 лв за Б7 комби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Georgi androv написа:

Mojeli

nomer da gi potarsia I az kolega

 

Преди 2 часа, Georgi androv написа:

Mojeli nomer na tezi momceta 

 

Правила на форума

След регистрация, Потребителят има право:
2. Да публикува мнения във форума, като спазва следните правила:
2.1 Форумът е български. Писането на български език и използването на кирилица е задължително. Форумът има инсталиран кирилизатор, чийто бутон за превключване може да откриете редом до опциите за форматиране на текста. Темите и мненията, написани на латиница, ще бъдат изтривани. Копирането на текстове на чужди езици е разрешено, но трябва да е съпроводено с кратко резюме или превод на български език.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...
На 14.07.2014 г. at 22:12, tonko2.0T написа:

80 лева за А4-ка,седан,ми взема едно момче в Стара Загора-претапицира ми тавана,който беше увиснал,като хамак,за 2 часа и с материали от него.

Останах доволен много,а и мои приятели и познати също.

Може ли някаква връзка с това момче, благодаря предварително! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...