gogogago Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Колеги колата ми тресе все по осезаемо, това става като ускорява при нормално каране а,(при изпреварване например се усеща най-много) с мултитроник съм, ако съм по нанагорнище имам чувството че ще се разпадне. Като самолет в лека турболенция за да ме разберете. По нанадолнище се усеща по малко. Това тресене се получава само при ускорение. Не искам да ви казвам предполагаеми причини за да не ви подвеждам.Моля който се е сблъсквал с такъв проблем да сподели през какво е минал ако е успял да го оправиАудито е B8 2.0TDI 2008г. с хубав софтуерен чип Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStealth Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Две предложения1. Каре/та2. Тампони по двигателя Предвид описаните симптоми, по-вероятно 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flober9106 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 И аз залагам на вътрешни карета Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogago Posted July 25, 2014 Author Report Share Posted July 25, 2014 Знаех си, че това ще предположите, както всички, но не са те.Проверих ги.От какво друго може да се тресе толкова много тази кола??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BECKO Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Надрани конуси на мултитрошляка? Износена / прегряваща съединителна група на мултитрошляка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogago Posted July 26, 2014 Author Report Share Posted July 26, 2014 (edited) Може и да си прав!А турбините - въобще нещо по мотора? Edited July 26, 2014 by gogogago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts