Jump to content

смяна на термостат или..........?


Гавраил

Recommended Posts

Здравейте колеги,от около месец карам А6 1.8ТQ -180к.с. но вече и врътнах около 5000км.и съответно я ''газифицирах" но.........падна работната температура.Когато карам продължително време градско държи що-годе 90 градуса ,но навън трудно стига 70 и то сега в жегите, а не ми се мисли за зимата.Има ли вариант при който да не подменям термостата/който иначе си работи коректно/,че панаира е голям.А за разход да не говорим 11,5 извънградско и то без да я ''газя''.Давайте съвети. :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен след смяна на два термостата излезе температурен датчик,ако е той ,не прави компромиси и си вземи истински от сервиза на Ауди.

А за разхода ,при мен е 11,с около 110км/ч,така че.... :wall: ,както се казва -голям ..й е,ама с повече е...е се свиква :hilezh:

Редактирано от gramaton
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм при мен си бичи точно 10 извън градско с включен климатик... Иначе ми се вижда по удачен вариант да пробваш 1-во с темп. Датчик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема май няма да е от термостат. Виско-муфата на перката ми се струва постоянно за цепена.На място ,когато двигателя не работи се върти тежичко .При какви градуси точно трябва да зацепи?Колкото до разхода не ме притеснява ,че ще гори толкова а ,че е голяма разликата спрямо бензина /около 8.5л./ това са има няма 3 литра.Та се чудя ,дали с газаджията да се заяждам или другаде да търся проблема.гуми 225/50/17 ако това е от голямо значение?

 

П.П.  И още нещо да ви питам, не намирам систематизирана информация за този модел, изтекоха ми очите да чета във форума ,ама нищо конкретно не откривам :wall: .Нямам и оригиналните които са с колата - нищичко. Ако някой има излишна нека пише :bia:  .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...