Jump to content

Въпрос относно сондата в резервоара на B4 TDI


rockett

Recommended Posts

Здравейте колеги :bia:

Имам един странен проблем със сондата в резервоара на TDI-то ми което е седан, стрелката мисля че не очита действителни стойности. Преди 2 дни се хванах и я свалих от резервоара, за да видя дали има нещо на пръв поглед развалено. Установих че работи правилно, като я свързах към буксата и я местих плавно следейки стрелката на таблото. Сложих я пак в резервоара, само че забелязах че отгоре има една стрелка, която сочи към левия стоп на колата ми вмомента (така както я намерих, така я слагам). Има ли някой от вас колеги, който знае точно как трябва да застане тази сонда и от положението и ли е тази цялата история?

 

Също така си направих експеримент:

От празен резервоар налях ~4 литра нафта и стрелката подмина резервата значително, после налях още 2 литра и отиде на първата линийки между 1/2 и резервата (сиреч 1/4), после налях още 10 литра и стрелката отиде съвсем малко преди 1/2. :gruebel::nixweiss:

 

Ако някой се е сблъсквал с този проблем колеги, моля помагайте. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стрелката на таблото не се регулира отзад на таблото... а на самото табло до горивомера има като на километража... обаче не се върти директно а се вади като тапичка и после се мушка шестограм ако не се лъжа е 3-ка и тогава се върти :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...