Jump to content

Стъкло на купе за А4


78ivo

Recommended Posts

Колеги помагайте... Не мога да си намеря стъкло за моята кола А4 2003г 1,9ТДИ. Счупиха ми дясно задно стъкло на купе мисля се води дето е между задната врата и багажника над калника на комбитата. Посъветваха ме да си взема втора ръка оригинално от колкото някое китайско, но се оказа че по моргите трябва да намеря цяло купе защото уплътнението било специално, а пък поне в 5 фирми ми казаха, че нямат и ново. Дайте съвет!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги помагайте :) Не мога да намеря никъде такова стъкло питал съм поне в 20 морги и в още толкова фирми. Единствено го има в Ауди ама е 250 лв. Някой има ли идея дали мога да го намеря от друго място

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, преди време ми счупиха същото стъкло но ляво. Взех си втора ръка от моргата на Спас - more. Даже пред мен го свалиха от колата - дясното седеше последно като ходих. Оплътненито не се сменя на това стъкло! Обади му се и се разберете, мн е точен.

Редактирано от van4enco
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

Супер, мерси колега говорих със Спас ще ми го изпрати и утре ще си го взема. Да те питам само как така уплътнението не се сваля? Спас каза че ще го свали заедно с уплътнението и никелираната лайсна.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще бъде само с оплътнението, лайстната си остава на купето, тя също не се сваля при монтаж/демонтаж. Оплътнението влиза под лайстните, не се нанизва на  ламарина никъде. Слагат силикона по метала, лепват стъклото а оплътнението е м/у тях. Ще си го обясниш като видиш стъклото :) Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...