Man33322 Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Колеги,помагайте.Потърсих във форума ,но не открих информация за моя проблем.По време на шофиране светва лампата за подгряващите свещи и колата загуби мощност!Сменя всички скорости ,но повече от 100 км. не може да вдигне.Показва грешка p3348.Някой да помогне,че ми се пали главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pav3l Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Погледни тук: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/19804/P3348/013128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man33322 Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 Значи да разбирам,че е контролера на турбото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misho 82 Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Аз залагам на зацапана геометрия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man33322 Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 (edited) Какво ще рече зацапана геометрия,колега? Не съм много в час Edited September 23, 2014 by Man33322 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misho 82 Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Сваля се турбината почиства се от нагара и си ок!Но това е само мое предположениеТова също може да те вкарва в авариен режим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man33322 Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 Ще пробвам по друг начин няма да стане.. Утре ще я сваляме и ще я почистя . Благодаря ви все пак ,дано да е от това ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denislavpk Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 При мене зацапана геометрия колата педала до долу натиснат не мърдаше след 6-7 секунди включваше турбото завърта гуми и върви сменям на друга предавка и пак така чакам 6-7 секунди и тогава тръгва... оправих я с 15 минути карана над 3к обороти прочисти го сега нямам проблеми ако се наложи и ми го направи пак ще го карам да го чистиме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man33322 Posted September 26, 2014 Author Report Share Posted September 26, 2014 Колеги,взех ново моторче на турбината. Свалено е от катастрофирало ауди.. и въпроса ми е, трябва ли да се ъпдейтва моторчето,защото разбрах че новите се ъпдейтват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svenly Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Здравейте, колеги!И аз съм със същата кола и същия проблем. Купих нов актуатор, закачих го на буксата и първоначално след контакт си прави няколко теста (от<->до), но при теста със VAG-COM не реагира. Вероятно не е обучен и трябва да му се направи обучение.Какво ще ми препоръчате!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svenly Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Само новите се ъпдейтват, но НЕ е необходимо да бъде монтирано на колата. Ако е свалено от кола, значи вече е обучено! Слагаш и караш Цитиране на предходен пост! Edited November 5, 2014 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts