Jump to content

Мига лампата за подгряващите свещи на Ауди А4 3.0 tdi 2005

Man33322

Recommended Posts

Колеги,помагайте.Потърсих във форума ,но не открих информация за моя проблем.По време на шофиране светва лампата за подгряващите свещи и колата загуби мощност!Сменя всички скорости ,но повече от 100 км. не може да вдигне.

Показва грешка p3348.Някой да помогне,че ми се пали главата  :stumm:  :stumm:  :stumm:  :steinigung:

Сваля се турбината почиства се от нагара и си ок!

Но това е само мое предположение:)

Това също може да те вкарва в авариен режим

При мене зацапана геометрия колата педала до долу натиснат не мърдаше след 6-7 секунди включваше турбото завърта гуми и върви сменям на друга предавка и пак така чакам 6-7 секунди и тогава тръгва... оправих я с 15 минути карана над 3к обороти прочисти го сега нямам проблеми ако се наложи и ми го направи пак ще го карам да го чистиме

Колеги,взех ново моторче на турбината. Свалено е от катастрофирало ауди.. и въпроса ми е, трябва ли да се ъпдейтва моторчето,защото разбрах че новите се ъпдейтват?

• 2 weeks later...

Здравейте, колеги!

И аз съм със същата кола и същия проблем. Купих нов актуатор, закачих го на буксата и първоначално след контакт си прави няколко теста (от<->до), но при теста със VAG-COM не реагира. Вероятно не е обучен и трябва да му се направи обучение.

Какво ще ми препоръчате!?

• 4 weeks later...

Само новите се ъпдейтват, но НЕ е необходимо да бъде монтирано на колата. Ако е свалено от кола, значи вече е обучено! Слагаш и караш :zustimm:

Цитиране на предходен пост!

Edited by VBI