Jump to content

ГНП Ауди 80 Б4 1.9 тди


Martinski8

Recommended Posts

Здравейте

 

Колеги моля за помощ,имам ауди 80 1.9 тди 90 к.с 1994 г. мотора от скоро започна да работи неравномерно,след диагностика се оказа че е гнп,къде мога да отида да ми оправят колата и имали някаква малка вероятност да не е проблема във помпата,всякакви мнения и съвети ще са ми полезни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

грешки не излязоха,във сервиза които бях гледаха някаква графика на монитора на комп.и ми казаха че помпата дава нестабилни стойности,работи неравномерно.казаха ми че е само въпрос на време да се предаде напълно,във момента мотора  работи неравномерно на място,на оборотомера се вижда ка оборотите играят от 900 до 600,няма тяга,едва след 3000 оборота се усеща малко силица в колата но не е както преди.чудя се дали във сервиза не допускат грешка или пък да търся жтора употреба помпа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е електрония блок на помпата който ти прави мизерии. Той се прави но зависи с коя помпа си. Я кажи излишната нафта на помпата от горе на капака ли е или отстрани 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата имаше впредвид друго, новото гнп ( с изход за излишно гориво отстрани на капака) е по леко за ремонт.По старите почти няма кой да ги оправи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...