Jump to content

Актуализация на ECU ?


Recommended Posts

Клеги,

 

искам да питам дали в офицялните сервизи правят подобна услуга ? Не знам дали и това е правилния термин, но аз ходих в сервиза на BMW и там с/у малка сума пари ми актуализираха въпросното ECU до последната версия като за моя модел. Та чудно ми е дали и за AUDI се предлага и някой ако го е правил каква е цената ? За A6 / 4F става въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ECU-то или някой друг модул са актуализирали? Във всяко едно представителство се извършват такива онлайн актиализации, но за ЕКУ не съм чувал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извършват се, но не просто така. Модули се ъпдейтват само на базата на TPI от Ауди като корекция на даден проблем. Иначе нямат начин просто да цъкнат "windows update" :)

Т.е. Единственият шанс е да има публикуван TPI точно за твоя модул, който да включва софтуерен ъпдейт и съответно ако ти не си го намериш като номер, никой няма да се занимава вероятно да го търси. Шансът е минимален обаче да има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз питах официалния сервиз и казаха, че извършват тази услуга. На BMW-то ми я направиха в официалния сервиз с/у 38.80 лв, слагат вина в един таблет той се вързва с завода в германия и се тегли от там като актуализацията включва до последна версия за модела като наливат нов софтуер за горивото, спирачки и т.н. Днеска се обаждах до представителстовто на AUDI в моя град и казаха, че извършват такава услуга което смятам, че е добре. Все пак модела се произвежда от 2006 на края до 2008 на края и през това време има разни грешки които се намират и отстраняват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...