ckkgk Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 Някой може ли да сподели мнение за масло Приста 15W40 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLAF Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 уникалнонема такова масло Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ACE Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 НЕВЕРОЯТНО Е ВЗИМАЙ БЕЗ ДА СЕ ЧУДИШ ДАЖЕ ИЛИЯ ЦАРСКИ КАРА С ТАКОВА ИЗВИНЯВАЙ ТИ МОСКВИЧ ЛИ ИМАШ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellix Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 уникалнонема такова масло Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IVO Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 уникалнонема такова масло Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLAF Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 ами продаваме по 10 000 литра на месецнезнам що се хилите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lyubo_Toshev Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 (Редактирано) Щото не са наясно с много неща около това масло....... е те затова. Редактирано 9 Ноември 2006 от Lyubo_Toshev Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L&R Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 (Редактирано) Ами заводите на Prista Oil са на световно ниво, сега дали правят всичко както му е реда незнам, но техниката я имат. Редактирано 9 Ноември 2006 от L&R Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sag Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 Събират изгорелото масло от сервизи в цялата страна и после ти го продават след малко преработка. Айде нема нужда, и трактора не бих си карал с "приста олеле". Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
memento Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 Събират изгорелото масло от сервизи в цялата страна и после ти го продават след малко преработка. Айде нема нужда, и трактора не бих си карал с "приста олеле".Да се събира изгорялото масло е масова световна практика......Не знам с какво караш,но не бъди 100 % сигурен че маслото ти е само от нови компоненти.Старото масло минава през една камара филтри и сумати добавки им се слага. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ckkgk Публикувано 9 Ноември 2006 Автор Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 ....Не знам с какво караш, ..........ELF 15W40 и засега нямам оплаквания. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 А аз ползвам само Deutche Markenbutter и също нямам проблеми. Най-добре маже ако се извади по-рано от хладилника обаче.И Олинеза не купувам... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kinjal Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 Лично аз карам с каквото има на чалъм и не го оставям да седи по дълго от 6-7000км в мотора Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zhivko Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 И аз гласувам за Prista 15w40 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
memento Публикувано 9 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 9 Ноември 2006 И аз гласувам за Prista 15w40Абе за ПРИСТА 15w-40 не гласувам.Но за ЛИДЕР 10W-40 по става.Имам много познати с бусове МЕРЦЕДЕС и СА МНОГО ДОВОЛНИ ОТ НЕГО.Вярно че го хвърлят след 8000 км.Но за тези цени си струва.Не винаги цената е решаваща за качеството.Например как може в Германия в хипермаркетити Кастрола 10-40 5 литра струва 24 евро а тук 4 литра гони 75 лв.Така че излишно е да се заблуждаваме че това което пише на тубата с масло е най-качественото. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 10 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 10 Ноември 2006 и на мен ми излизат пъпки от Олигофренезата Майката му е Дойче Бутаааа йааа натюрлих ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brunobanani Публикувано 10 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 10 Ноември 2006 А аз ползвам само Deutche Markenbutter и също нямам проблеми. Най-добре маже ако се извади по-рано от хладилника обаче.И Олинеза не купувам...Хаха ... за Приста нямам мнение, защото откакто продадохме москвича преди 6 години не съм купувал такова, но за Deutsche Markenbutter мога да ви кажа нещо.2 години с прекъсвания работих в завод на Bayernland AG - един от най-големите производитеели на млечни продукти в Германия. Много често бях на шприцмашината за опаковане. Те това deutsche markenbutter мога да ви кажа с 90% сигурност, че въобще не е немско. Всичко идваше на едни огромни буци от по 25 кг. от избите на завода (далечния сибир им викаха) и повечето беше новозеландско и австралийско. Там то беше прекарало от 2 до 5 години при отрицателни температури, претопяваше се и се наливаше в малки разфасофки. Аз лично на машината до обяд съм наливал за ARO, Gut & Billig, Aldi и други евтини марки, а след обяд сменяме разфасофките на Deutsche Markenbutter за EDEKA. Всичкото масло обаче идваше от абсолютно един и същ миксер и се претопяваше абсолютно едно идна и съща суровина. Разликата накрая е, че при първите три марки цената е 0.99 пфенига, а в EDEKA е 2.50 марки тогава бяха още. Разбира се всичкия този процес беше под стриктна хигиенна контрола и постоянно правеха лабораторни проби и са връщали понякога тонове суровина, но като цяло продукта си беше the same shit. Трудно ми е да си представя какво е това Deutsche Markenbutter, дето пък стига до България Айде да не ви развалям апетита обаче ... намазахте ли вече ... с Deutsche Markenbutter Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sag Публикувано 10 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 10 Ноември 2006 и на мен ми излизат пъпки от Олигофренезата Майката му е Дойче Бутаааа йааа натюрлих !Вундашуун! :-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 10 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 10 Ноември 2006 Хаха ... за Приста нямам мнение....-------------------Разбира се всичкия този процес беше под стриктна хигиенна контрола и постоянно правеха лабораторни проби и са връщали понякога тонове суровина, но като цяло продукта си беше the same shit. Трудно ми е да си представя какво е това Deutsche Markenbutter, дето пък стига до България Мисля че без да имаш мнение си го казал. То и на бутилка КОКА-КОЛА пише захар и/или глюкозо-фруктозен сироп. Т.е. Кока-Кола не знае ТОЧНО какво има в бутилката. Ама това не променя качеството на продукта. Качеството го променя липсата на контрол.Никой не знае какво точно слага производителят. Само че при ПРИСТА имам съмнение че точно този контрол който прави "бозата" на стока липсва. Т.е. днес е по рецепта, утре каквото има в склада.Същото важи за българското "краве" масло. Не се стяга в хладилник (на маргарин мяза), мирише на кисело (от суроватката вероятно) и съдържа толкова вода че като го мажеш на филия ножа се намокря. И цвърчи при загряване (от водата).Това ми е мнението и за ПРИСТА. И маслото де. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 10 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 10 Ноември 2006 оффф бе имам някакви пъпки по дупарата дали не са от маслото ?или щото преядох снощи с палчинки ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RossN Публикувано 10 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 10 Ноември 2006 оффф бе имам някакви пъпки по дупарата дали не са от маслото ?или щото преядох снощи с палчинки ? Щото си седал на кУрмиТ немит..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sag Публикувано 10 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 10 Ноември 2006 И не е представителен, сега с тия пъпки докато не минат -- никакви мацки! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KOKO 100 C4 Публикувано 10 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 10 Ноември 2006 Собственици на Приста и на Монбат (акумулаторния завод в Монтана) са небезизвестните братя Бобокови на които бих задал някои въпроси , но не тук, а ако са облечени в раирани дрешки и пред справедлив съд. Дори посмъртно няма да си сипя от маслото на тези бандити, независимо какво му е качеството. Извинявам се, че се забавих с отговора си. Все пак смятам, че изповядвам някакви елементарни човешки ценности. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shwepi Публикувано 11 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 11 Ноември 2006 За пристата искам да направя една аналогия с бирата Пиринско, та преди време вървеше лаф, че бутилките ги правят във Перник пускат ги по реката и макето бутилира . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Публикувано 11 Ноември 2006 Доклад Share Публикувано 11 Ноември 2006 (Редактирано) Здравейте!Искам да ви споделя и аз няколко нещица.Знаете ли на кого е ПРИСТА ОЙЛ освен на небезизвестните братя Бобокови?На Тексако.А каква фирма е Тексако голяма.Даже мисля,че вече Тексако притежават.Никой не ви кара да си наливате Приста по колите бре хора като не ви харесва .Мога само едно да ви кажа обаче.Имам едно аверче,което е от Русе и си кара Аудито точно с такова масло при това въпросното му масло е налято в един от оторизираните сервизи на една от водещите автомобилни марки.Още повече управителя на сервиза му е познат и само той му прави колите.Според вас ако е скапано дали ще му налее.?И там не се прави само личния автмобил,а и служебните.А всички знаем как се правят служебните всичко накуп нали за това са служебни.Така че ако прецака едната забравя за всичките.А сега да отговоря и колегата grizzly по повод етикетчето му от Соса Соlа.Значи господине на етикета пише и/или не защото не се знае какво има вътре,а че просто вътре присъстват и двете суровини.Единствената напитака,която се прави само със захар това е студения чай.А това "или" го има от миналата година на етикетчето.До преди това беше само "и"Искам да ви кажа,че се работи по рецептура и тя се спазва щото контрола е невероятен.Постоянно се вземат проби и си нямате предства какво става ако нещо се обърка.Освен това всеки месец се прави независим контрол на напитката,като за целта не се прави по добре позната ни система "Ей ви тука тея бутилчици да видите как сме работили тоя месец" а се вземат проби от магазините,от мрежата точно по тая причина.И знаете ли как им пука на онея в Атланта дали си сгафил един път затварят заводи и хич не им пука.За тях е важно всичко да е перфектно и да няма гафове. Редактирано 11 Ноември 2006 от Slav Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване