Jump to content

А4 2.5 Quattro - Съединител/Маховик


Dimmy

Recommended Posts

Привет Колеги,

 

Колата: А4 2.5 quattro с АКЕ мотора. Налага ми се неприятен ремонт по трансмисията, но още не са отваряли кутията - днес стана белята на България, едвам се престроих от лява в най-дясна лента. В понеделник ще стане ясно какво точно е за смяна. Моят човек ми каза два варианта:

 

- само диск на съединителя;

- маховик + диск..

 

Цената, която ми е дал е между 800 и 1800лв с труда, в зависимост от това какъв е случаят точно. Наясно съм, че този ремонт е скъп принципно, но все пак реших да питам и тук какво мислите по въпроса и има ли начин да се направи поне лека икономия - имам предвид малко по-евтини части евентуално и какви биха били те. Ако няма такъв вариант, разбирам, това е положението. Но ако мога да спестя някой лев, никак няма да е зле.

 

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах предвид втора ръка, по-скоро от гледна точка на различни производители ако има варианти. Иначе за втората ръка ми е ясно..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много бе.Аз смених целия комплект с маховика и ми излезе 1400 лв. иначе само феродов и притескател бяха към 400 + труд.Сега като се замисля можеше да потърся нещо читаво втора ръка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разполагаш ли с такъв? За съжаление не съм съвсем наясно за кой код кои стават, но точно това се чудих и аз. Гледах LUK комплект съединител има за по 370лв  в момента. Ама има и Valeo, който е доста по-скъп, но пък на него пише, че е конкретно за АКЕ и още 1-2 кода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...