Jump to content

Допълнителна кора между основната и спойлера на предната бронята


vomidi

Recommended Posts

Здравейте,

 

Предварително се извинявам за не добре зададения въпрос, но нямам много информация и не съм сигурен дали питам, това което всъщност трябва да попитам :) 

Карам Ауди А3 1.9 TDI 131к.с. без кори под двигателя. Гледах няколко теми в този и VW форума и видях, че на дизеловия вариант на колата са 3 кори - лява, основна и дясна. Толкова и продават в ЕмКомплект. Обаче като са слагали корите в сервиза ми казаха, че имало още една кора, която трябвало да се сложи межди основната кора и спойлера на предната броня. Някаква малка кора, за която се захващала основната кора.

Прикачвам снимка, за да видите как изглеждат основната кора и двете странични, които съм си купил. За съжаление не успях да видя колата, докато е била на стенд, за да я снимам отдолу.

 

Въпроса ми е някой знае ли как точно изглежда тази кора и от къде мога да си я купя? Ако ми дадете линк ще съм ви много благодарен. Гледах няколко магазина, но всички ми казват, че са само 3 корите под двигателя. Аз ги имам и 3-те и пак нещо не достига  :wall:

 

Много благодаря!

post-52139-0-42959300-1413378958_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново. Мисля, че разбрах за коя кора става дума.

 

aa46c8c7d2dee92a.jpg

 

На следващата снимка се казва, че се продават, като още три отделни елемента...

11ac161ccbf9bdd7.jpg

Някой има ли представа откъде мога да си ги купя? По магазините продават само основната кора + 2-те странични. А тези трите от моята снимка ги няма никъде  :steinigung:

 

Исках да се подготвя за зимата.

Редактирано от vomidi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да ги чакам 2 месеца за поръчка и да им дам 200лв за една пластмаса... Благодаря :D Да не говорим, че обслужването им е под всякаква критика( налбюденията ми са от Порше в Овче Купел ).

 

Формата на тази кора изглежда по-различна в ЕТКА. Лошото е, че за нея няма описание и Part Number( нито в Руския, нито в Английския вариант ). На картинката е маркирана като "18А"
6222acd529e09220.png

 

Някой да има идеи за друго място, от където да си купя тази част. Или поне за Part Number?

 

 

Благодаря!  :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никакви 2 месеца - няколко дни (които ти вече си утепал в търсене, чакане и питане). И цената на нова част няма да е по-различна другаде, а само по-скъпа, плюс горивото и времето, което ще изхабиш да обикаляш да търсиш. Но твоя воля разбира се :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...