Jump to content

Централно капачка на резервоар

Performance

Recommended Posts

Тука от 15-20 дена централното на капачката на резервоара ми прави проблем ту заключва ту не.Когато не заключи и размърдам пластмасовото бутонче заключва.От снощи вече не иска изобщо :(( някой дали знае къде може да е проблема и как да действам :((. Колата е Audi B8

Edited by Performance

В ауди ги правят, но за около стотина  лева мисля, пробвай с ваг ком да изтриеш грешката може и да се оправи (ако имаш кабел), ако не ,това е което знам.Моята беше дала грешка преди време но се оправи сама.Има бензинаджий дето не знаят как се отваря капачки и се опитват да ги дърпат а не натискат.При мен от това се беше развалила но като изтрих на вагком и се оправи.

Трябва да свалиш гуменото покритие има една видия и с една права отверка баркаш 4 дупки[

IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/22/b72c339a783c3aec516b8048e1d75313.jpg

Enviado desde mi iPhone con Tapatalk

Като свалиш тва се вижда моторчетоe7333bc9045cff934a6ebea887362323.jpg и това е моторчето 5d6fc5d87f4ceb914009be7f13f049c5.jpg

Не сам мн. Добар в обяснениата но се надявам че информациата ще ти баде от полза

• 3 weeks later...

И аз имах същия проблем- свалих механизма за заключване на капачката,  разглобих го почистих го и го смазах. Едвам го сглобих и от тогава 6 месеца нямам проблем, но мисля че рано или късно ще отслабне още моторчето вътре и ще трябва да го заменя с нов :(

• 8 months later...

В крайна сметка издъхна съвсем и го замених с ново. Явно четчиците им се изтъркват на моторчетата, защото се въртят при всяко отключване-заключване и губят постепенно мощност и почистването помага докато някой ден съвсем не издъхнат- просто изглеждат съвсем обикновени четкови  моторчета, като тези дето ги слагат на китайските вентилаторчета за 2лв от събора на село, но за съжаление трябва да си намериш точния размер и параметри и доста да си поиграеш за да го смениш защото не е направено да се маха от цялото механизъмче. В крайна сметка механизма не беше скъп и го смених сам лесно.

• 3 weeks later...

Привет, 

бихте ли споделили от къде и закупихте моторчето и евентуално номера му.

И аз трябва да го сменя.

• 3 years later...
На 18.08.2015 г. at 11:00, yoan4o написа:

Цитиране на предходно мнение!

Повдигам темата за отговор, ако е възможно... 

Edited by VBI