цецо цецо Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 нов проблем колеги задната врата се вдигаше автоматично,сега нещо стана и само се прибира сама ,а не се вдига?????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobitovn Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Колега врата или стъкло имаш предвид.Може ключето да се е прецакало.Не искам да те засегна, но за теб трябва да се направи една отделна секция за проблеми, дано по-скоро ги отстраниш и да си караш с кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen sf Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 (edited) Колега Цецо,кво ни напрай ти бе брат?? Ти изреди толко проблеми че не мога да повярвам?! Аз от 3 месеца имам моето Ауди и така го карам че все едно не е мое и искам да го счупа.Само нафта фул и мръсна газ,аз съм очарован от тази кола.Сервизирал съм го и не ми пука за нищо,докато не се счупи. П.С. Колега,наистина ти пожелавам да оправиш всичко по колата и да и се наслаждаваш.Знам какво е да си купиш кола,да се кефиш а тя да почне да се чупи преди да си и се нарадвал. УСПЕХ,колега!!! Edited November 10, 2014 by plamen sf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts