Jump to content

Регулиране нивото на фаровете не работи


xaxaxaxaxaxa

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

тази вечер след като паркирах не знам какво ми хрумна, но се заиграх с копчето за ръчно регулиране на фаровете. За моя изненада фаровете не мръднаха на нито една степен. Почаках докато въртя нивата, но не работи. Не си спомням кога за последно съм го ползвал, но със сигурност работеше и за двата фара. Заводски колата не е с ксенон, но преди година монтирах на късите (лупите) афтърмаркет ксенон и след това направих реглаж в един сервиз, че светеха кой къде си иска. Със сигурност си работеше ниво регулирането и след това. Какво може да се е прецакало и евентуално да погледна и ако може да препоръчате, къде по София могат да оправят подобен проблем? Не че е нещо, което ползвам принципно, но като го има ми се иска да работи....

 

А4 Б6 е колицата.

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах проблем на единия фар с нивото, оказа се машинката, че се е извадила, но често и самите те се прецакват. Като свалиш фара и махнеш капачката ще видиш къде е захваната и самото и управление. Ако всичко е наред ще е проблем самата машинка/и.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@хахахахахаха - да не случайно да си пуснал през вцдс автоматично пускане на фаровете. При мен са пуснати и аз един ден така се шашнах, че не работят. А те не работели, защото не е завъртян главния ключ на фаровете. Ръчното регулиране не работи на позиция off на ключа на фаровете независимо, че самите те светят ако си ги пуснал от вцдс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се включват автоматично фаровете.

 

Еми ще погледна да не са се извадили, но ме съмнява и двете изведнъж да са. Ако са се извадили и започна да сменям нивата дали трябва да чуя звук от към фаровете...нещо като чаткане или подобно..поне да разбера дали работят. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

и на мойте не им работи регулирането няма значение как е копчето на фаровете дали е на къси или на off или auto.обаче пък понякой път като запаля колата се местат и се връщат на нормалната си позиция..???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...