Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,

Наложи ми се да правя малък ремонт на ауспуха. Падна ми задното гърне. При мен има една връзка пред задния мост, малко след средното гърне където тръбата беше изгоряла (явно ауспуха е бил преправян преди това, защото разбрах че оригинално там нямало връзка).

1. Та първо се обадих в ем комплект, че ми беше най- удобно като място. Казаха ми, че не правели ремонти, а можели само да ми сменят цялото гърне. Това беше неприемливо за мен, защото гърнетата са си здрави и не искам да ги сменям, независимо от цената.

2. Започнах да търся друг удобен за мен сервиз и от форуми попаднах на kraft-bg.com. По форумите четох че били ОК. Отидох там, огледаха колата. Казах им че така и така ще я правим, искам да ми сменят и меката връзка отпред, която напрактика беше издухана от преди още 2 години. Аз бях я вързал с една мрежа да не духа и така си карах. Дадоха ми цена от 160лв за ремонта! Като казаха че можели да сложат евтина мека връзка без гаранция! за 145лв. Видя ми се мноко за една мека връзка, едно парче тръба с дължина 10см и 3 заварки и си запалих колата и си тръгнах.

3. и сега рекламата: отидох в http://www.aspo-bg.com, който се намират много близо до въпросния крафт. Хората огледаха колата и я направиха срещу 84лв!!! и понеже принципно можех и сам да си я направя (разбирам горе долу от нещата, то не че има кой знае каква философия, само техника да имаш), мога да кажа, че качеството на ремонта е отлично. Препоръчам този сервиз, работят много добре и на разумна цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не, трябва да направя антиреклама тук :).

Смених по спешност мека връзка там, пак за тези пари, "разпърдя" се след 2 години. Да кажем за тези пари това е качеството, но са страшни простаци с недопустимо отношение към клиентите. Обадих им се за смяна на маслото понеже са ми близо и ми потвърдждават, че работят до 19:00, защото не можех да изляза през работно време. Отивам към 18:10, няма коли, слизам, 4-5 стоят и ме гледат тъпо с кисели физиономии. Питам единия - да вкарам колата за смяна на масло. Отговаря ми не става, затварят. ОК, отивам вътре в офиса да се разберем. Вътре стои една жена, обяснявам и ситуацията, а тя притеснено ми отговаря, че ще попита момчетата дали някой ще ме поеме :D! Влиза някакъв образ без да се извини, че са ме разкарвали и с някакъв нагъл и раздразнен тон ми обяснява, че "нещата вече са се променили". Отидох отсреща при Дунев, пълната противоположност - изключително любезни, е по-скъпо e и са малко мърляви, ама се зарадвах, че има някакви нормални хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами знам ли, с мен не беше така. бяха достатъчно любезни хората. тези в крафт се опитаха да ми обясняват колко не ми било ясно какво трябвало да се прави, но причината да се откажа от услугите им беше неадекватната цена.

аз по сервизи не ходя, така че не мога да бъда критерии за любезност на персонала :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз лично ходя само в оторизираните сервизи. 

Разликата от няколко лева излиза солена! 

Ако не си доволен и до Инголщадт можеш да стигнеш ! 

А ефекта е светкавичен ! 

Поради некадърност - два пъти връщам коли след бояджийски услуги – бяха надраскани на автомивката ,  ( вече я смених автомивката ) - пръскаха по два пъти !!! 

Дори поради умения единия път я взех със счупен капак на подлакътника - а аз там държа ключовете за гаража. 

Звъннах веднага , гледаха мислеха , умуваха ............... и го смениха за тяхна сметка! 

Я ми кажи къде ще го направят в квартален сервиз? 

 

В оторизирания си има час , дори може и до дома да я докарат, когато е готова. 

 

Не ми се сърди но ние сами сме си виновни ! 

 

Знаеш ли кога някой от моя екип ще върне някой ?!? 

За всичко са виновни Management Level - като няма кой да ги вкара в пътя ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако понамалим малко удивителните знаци, може да се каже, че оторизетата режат глави и то яко...има колко по-достъпни сервизи (не говоря за квартални гаражчета) които вършат прилична работа и все пак става дума за проверени майстори, а не стреляне на сляпо ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен ! 

Коко Арменеца от Русе - а дано само не ми се сърди , ама така го знам от брат ми ( той е в Русе ) 

Брат ми си поддържаше там колите , докато не мина и той на нови - гаранционни. 

Няколко пъти съм се допитвал до него и ми е давал адекватна / полезна информация ! 

Но съм много против писането тук на всякаква бълвоч  :flamingdevil:

 

Но знаеш ли кое е интересното - по моя информация - той прати синовете си и те завършиха МЕИ София или как му е там името сега

 

Е, те това е разликата ! 

Мина времето на работа по клише - сега иска много четене и много сервизна информация , а тя е достъпна само на оторизираните ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакайте и аз да кажа,скъса ми се меката връзка преди 4-5 месеца и си викам чувал съм хубави работи за Крафт отивам ония гледа колата и вика меката връзка е на гадно място около 300лв ще е смяната,а преди това в Ем комплект ми викат 90 ама имаше много хора,та на тоя в Крафт му викам че са ми дали 90лв цена и няма как да му дам 300.Той започна да ми обяснява как им били евтини връзките и т.н. пожелах му приятен ден и си тръгнах сетих се за Аспо че са близо,отидох,95лв направиха я хората,на едно място ми беше прегоряла тръбата и нея смениха(около една педя без пари) и си тръгнах по живо по здраво!За 4-5 месеца няма проблем,сега мисля пак да ходя като имам време да ми сложат резонаторно гърне,за него ми казаха около 110лв всичко на мястото на катализатора,че там имам права тръба и ми е малко шумно!Та и аз съм с добри впечатления от тях!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелееее, а аз си заварих тръбата в едно смотано квартално сервизче ( бе, Сички ауспухджии ли са араби ? ) за 20 кинта ! Отивам да си напрая сепуко !!!  :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същата работа,оправиха ми го некви арабески в Обеля до Петрола за 20 лв.Бе мноо са ви лъскави колите та ви искат такива цифри,моя таралясник ,като го видат му праат основен ремонт за 30 кинта....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има си специална тема по-горе за целта - Препоръчани сервизи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...