Jump to content

Как да ресетна модул на еър баг


rum6

Recommended Posts

Някой запознат ли е с упражнението да се ресетне модула на еър баг. Просто не ми се разглобява цялата конзола само за да го сменя с друг. Проблема е там, че лампата ми на еър баг светва и загасва когато си иска, показва грешка- или лентов кабел, или грешно кодиране.Чистихме грешката няколко пъти, кодирахме и пак същатата работа.  Смених кабела, но проблема остана, та сега си мисля ако колата е имала удар при предния собственик, и се е натрупала крашшшш грешка в модула, да ли е възможен отговор,на моят проблем. Съответно намерих друг модул, пак от ударена кола, но хората са били без колани и няма отворен еър баг. Някой с компетентно мнение по въпроса???????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш записана краш дата в модула ще я видиш изписана. Тогава почти задължително се сваля модула за да се ресетне. Така, че не е в това проблема. Оправи си другите неща (кодировка и евентуално лентов кабел), с които са свързани грешките и ще угасне лампата на Аирбег-а.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Нали и аз пиша, че съм го сменил лентовия кабел и кодирахме и се оправя за няколко пътувания, после пак светва. Задалжително светва само когато паля и така докато загася. Никога не е светлава докато карам. Или ще светне като паля или не!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Моя също свети дава грешки на всички ще кажеш че колата е правила 300 кълбета. Чувал съм, че ги докарват ама по колата дори не личи удар освен че е сменяно само задното стъкло.Искам лампата да изгасне дразни много... Просто да я махна или има начин да се ресетне модула ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен лампата на ейр бега свети от както съм я купил. Колата съм я карал на два серивза и на двата ми казаха, че не е претърпявала удари, но дразнещата лампа си свети на таблото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...