Jump to content

Духалка на мястото на пепелника


weezybg

Recommended Posts

Здравейте колеги! Става на въпрос за a4 b5 преди фейс.

 

Идеята ми е да заменя задния пепелник с духалка, пепелника не го ползвам и вместо него, поне ще има нещо което ще се използва. Зимата по-топличко, лятото по-хладничко на пасажерите отзад. :) Всякакви идеи, как да стигне въздуховод до там и самото закрепяне..  ще ги взема под внимание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

единственното място октъдето може да се вземе е от въздуховода под седалката който е за краката на пасажерите но ще се усложни доста работата с тая преработка не знам дали ще си струва.

Редактирано от Mitaka madafaka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно този въздуховод, няма да усложни. Той идва точно зад пепелника и се разделя на 2 части за под двете седалки, трябва да свалиш конзолата между седалките и тази, която е около средната конзола да разгледаш, дали има място да закараш въздуховода до там, може и с някой по-мек маркуч да се оформи по конзолата, не му е нужна правилна форма, за да превежда въздуха. За да работи всичко както трябва според мен трябва хубаво да си изолираш клапите, защото на повечето са с дунапрен който с годините е изчезнал и ти трябва хубаво затваряне на клапите, за да направи достатъчно дебит към краката, че да духа отзад.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен не е с дунапрен? поне средните, които са за централна конзола. Интересното беше, че като пуснах да духа в краката и намерих малко дунапрен, мерси това е интересно... обаче не е работа за зимно време... като информация ще ми послужи добре, а и знае ли човек.. някой друг колега може да му се иска и той да се отърве от пепелниците..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Буксата има 2 жици на нея ,тя ти е най-малкия проблем, даже изместването й на незнайна за евентуален крадец локация, може да бъде само в плюс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...