Jump to content

Проблем с климатроник


malakie7ca

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам следния проблем с климатроника на ауди а4 б5, 96г., а проблема е такъв- преди известно време парното взе да се включва когато си иска и преди 2 седмици свалих моторчето, смених четките с нови и се оправи проблема ... за г/д 2 седмици. Сега вече не иска изобщо да завърта моторчето, но се чува включване и изключване (прещракване) на моторчето (или поне така си мисля защото звука се чува под жабката, а моторчето ми е там). Копчетата на климатроника си работят (усилват/намалят скорост на въртене и температура, снежинката си работи и въртенето на въздуха в купето чат пат си работи), проверих бушоните, но всичките са здрави. Пробвах с комбинации да го раздвижа или иначе казано да усилвам изведнъж да намалявам и увеличавам скоростта и температурата, но нищо. Антифриз има на -60 градуса и не знам. Също така искам да вметна, че ми са скъсани уплътненията на клапите и когато го пусна излизат малки боклучета и лятото когато си пусна климатика духа студено само на MIN, увелича ли с 0.5 градуса и започваше да духа топло (последните изречения не знам дали ще са от значение, но реших да споделя). Мисля да го карам на някой жичкаджия да го погледне, но нямам идея къде мога да намеря читав в района г/д на Слатина (София). Някой ако има някаква информация за оправянето на този проблем или с връзка на добър жичкаджия (който да взима пари в границата на разумното) ще съм много задължен. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за начало виж дали идва ток до буксата на моторчето с пробна лампа или мултицет.На 1с дава ли грешки?Ако идва ток значи моторчето е свършило.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес вали тук, и не можах да сваля моторчето или да проверя в какво състояние е, надявам се утре да е по- добре времето и ако е така ще пиша резултатите

Цитиране на предходен пост!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...