Jump to content

Мнения за А3 2004 1.6i


Recommended Posts

Здравейте колеги.Продадох а6-цата и сега ще минавам на нещо по-икономично.Мисля да закупя а3 2004 1.6i като в последствие мисля за газов инжекцион.Моля хора които имат или са имали пряк допир с колата и този мотор с ръчни скорости ,да дадът мнение.Знам ,че няма какво да очаквам от 1.6i ,но аз ще е използвам повече за градско ,така че не ми трябва по-мощна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ,благодаря тази тема е бях ,чел.Искам да чуя впечатления от хора карали и поддържали такъв автомобил.Евентуално проблеми, които създават.Говорим за тази ,която не е с цялата маска. http://www.cars.bg/c881619

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако тази конкретна кола ти е замисъла... A3 8P за 5800 лева на "реални 103 000км" в прилично състояние просто няма и неке се роди в близките години!! Личи пребоядисване отляво... гледам, че спрямо описанието е поредния "уникат" с поредния уникален правопис на продавача! Ако това граничи с бюджета ти - по-добре подбери читава 8L и ще ти останат и пари за поддръжка!

 

Иначе по колата е "работено" - тунЕнг огледалца и дръжчици, алу ленти под бронята отпред, S-line спойлер отзад (как ли е сложен, с какво ли е лепен...), S-line дифузер на задната броня... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не не колега,не ме разбра правилно.Исках да кажа ,че търся такава ,която е без цялата маска .Просто намерих първата такава в карса и за това е постнах нея.Иначе не става дума да взимам нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...