Jump to content

Мнения за тази А3-ка ...?


Recommended Posts

Здравейте колеги! Искам да си кажете мнението за въпросната А3-ка...

 

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11419107058955768&slink=8cf7xk 

 

Имал съм същия двигател, но 2/3 врати и съжалявам, че я продадох! Малко нереална ми се струва тази цена - зависи и от състоянието й де, но пак ... малко височка ми идва! И тъй като не мога да реша какво друго (Ауди) бих купил, а и нямам възможност за това, което искам да взема в момента се върнах на изпитаното :) Ще очаквам мненията ви! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда доста добре, цената ми се вижда нормална, все пак е хубава и доста рядка и търсена комбинация. Сигурен съм че няма да се задържи дълго за това си заслужава да се погледне :). Може би километрите не са реални иначе другото е екстра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,цената е доста висока за А3,какви са тези билизо 7000 лв за 13 годишна кола.Дори и да ти свали няма да са повече от 200-300 лв.Но защо ще купуваш пак същата кола при положение,че си имал такава и си я продал,събери малко лев и скачай на по нов модел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не му е на ASZ мотора.Върви и го гледай.

По нов модел/8P/ 2.0TDI хубаво,ама за ниска цена ще е дроб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми изглежда бая напудрена и мога да се обзаложа че ключа за фаровете не е в оригинално състояние,поне от снимките така ми се вижда!От което следва,че не е чак толкова запазена и на реални км!

ПС:Същото важи и за бутоните на климатроника

Редактирано от apisabvgd
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно затова бих взел същата, а не новата А3 или друг модел, защото в момента нямам толкова, че да взема запазен екземпляр и по нов! А не ми се дават пари за глупости... На този му знам всичките косури :) Иначе за копчетата предполагам, че може да са сменяни, но на старата ми А3-ка, която карах 4г. бяха в отлично състояние без да съм ги сменял - зависи от начина на употреба! И колкото и да е запазена пак ми се виждат много тези пари - трябва да се види на живо и да се добие по-реална представа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Някакъв коментар на тази обява  :gruebel:  сравнено с другото предложение? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11412315960691280&slink=8fvw8p

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло имам желание за Quattro, но не знам до каква степен мога да намеря читав такъв екзепляр, а и не съм запознат до такава степен с особеностите му! От прочетеното тук, оставам със смесени впечатления за това колко добър е този 1.9TDi с Quattro... :gruebel:  Отпада и варианта за 1.8ТQ, защото багажника ще ми е необходим, а без газ (без това не съм и фен) мисля, че не ми допада... :) Другата опция е за А4, но там пък ми се струва по-сложно положението може би, а и май ще излезе повечко пари... 

Имате ли преки впечатления от ASZ Quattro и какво бихте предложили като алтернатива?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не държиш да е рошава гаргата,може да си вземеш и 110 коня на А4-ри.Голяма кола с добри капацитети и не е толкова скъпа от към части.Окачването отпред е малко по особено,но все пак не е толкова фрапиращо,ако си ги сменяш една по една...В крайна сметка,каквото и да вземеш,гледай да е по запазеното,успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз живо се интересувам от синята А3-ка в Габрово,може ли да кажете мнението си за нея? Нещо,което е видно от снимките като забележка? Отговаря ли цената на състоянието? Какви са особеностите при този двигател с quattro и как се обслужва quattro-то? (филтър + масло ?! )

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...