Jump to content

Въпрос,относно гърнета


Str.AhiL

Recommended Posts

Понеже си имам една фикс идея от доста време , реших да се обърна за съвет . Имам A6 C5 98 набор с 1.8т АЕБ на предно. От край време, имам желание по някакъв начин да и сложа второ гърне или тръба или каквото и да е,стига крайната визия да ми хареса. Та въпроса ми е , дали някой от Вас знае как , най-лесно би станало това . Става ли да се сложи от някой друга Ц5-ца ,която има такива ? Абе въобще някой, ако има полезна информация , която би ми помогнала,ще се радвам да сподели . Държа да стане както трябва и да са си симетрични и да пушат еднакво , абе въобще както си му е реда .

 Виждал съм няколко теми с подобни запитвания и винаги хората изкарват някакви лични мнения. Държа да подчертая , че аз гоня само визията ,а и всеки има право да прави каквито си иска извращения с личната му кола!

Редактирано от Str.AhiL
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със същата кола и ми го направиха преди няколко години.Ауспуха е с две цеви заводско и просто удължиха тръбата и мина под бронята.Колата е на газ и сега зимата си личи,че пушат еднакво и нямам проблеми.Само трябва да намериш майстор,на който му се занимава.

31269_1319641347403_5116995_n.jpg?oh=1e7

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е станало колега , точно това е и моята цел . Имаш ли спомен колко парички ти излезе тази интервенция и долу рязахте ли под бронята за 2-рата тръба или купи добавката от друга кола ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам Б5, но винаги съм се чудел кои Ц5-ци са фабрично с два ауспуха? Защото виждам от време на време такива и особено от фейслифта, но не мога да открия връзка - от двигателя ли зависи, предаването (quattro), екстра ли е...?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2.5тди само на куатро се разделят ауспусите на 2, но по принцип са скрити зад бронята.

 

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=134041&p=2244652

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...