Jump to content

Recommended Posts

Предстои ми да правя ГТП следващата седмица и се чудя къде.Колата е от подписа ми,куатро и искам да попитам дали на всякъде мога да мина ГТП.На Паджерото,на пример,може да се включи само заден мост и можеше да мине само на един вал.В Субару форума помня,че казваха,че трябва задължително на валци,които са за 4х4,но така и не го карах цяла година.Сега въпросът ми е как стоят нещата при Ауди и къде си правите преглед?Ако е специфично,може ли някъде около Хаджи Димитър да ме насочите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчително е валяците да имат опция да проверяват всяко колело индивидуално,едно по едно,а не на мост,защото има опасност да счупите някой диф.Не на 100% но има такъв риск.

Имам пункт за прегледи и знам за такива случай,моите валяци са за 4х4 но за съжаление съм доста далеч.

Редактирано от Auto_Tex
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм в Богров , ако ти се разхожда заповядай - стенда е с възможност за разединяване и измерване на куатро и други подобни 4 х 4 системи . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на колегите!

Намерих близо до мен пункт с възможност за 4х4 (Раковска и Козлудуй).Мислех,че нещата в България са се оправили и вече има някакъв контрол,но уви.....пълен т*шак.Освен спирачките нищо друго не гледат,само стои колата пред камерата.Дори даже и фаровете дали са регулирани не поглеждат.Е няма да се оправим никога.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен всичко ми гледаха как си требва , даже и изгорели газове мериха, не знам какво са измерили щото тогава яко си хапваше масълце :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...