ilieff Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 (edited) Здравейте, след последните бури започна да ми пада акумулатора доста често и днес направихме необходимите измервания и се установи, че е от горивната помпа (изкарахме предпазителя и утечката спря). Някой има ли идея от какво може да е или поне да ме насочи къде е въпросната помпа ? Поздрави Edited February 6, 2015 by ilieff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passi Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 В резервоара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilieff Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 А възможно ли е тя да ми "дърпа" около 2А на изключено поради някаква повреда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passi Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Според мен не.Ако дърпа ток би трябвало да работи постоянно и да изгори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilieff Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Хм, направо ми се скри връзката между бурите и помпата, май ще търся някъде по кабелите към нея. Някой друг сблъсквал ли се е с подобен проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilieff Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Проблемът е решен. Оказа се наводнена кутията на компютъра, под който се намират въпросните релета за помпата и перката на климатика. А самата кутия е в двигателния отсег под чистачките от шофьорската страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts