Jump to content

Челен интеркулер на А6 1.9TDI


netizen

Recommended Posts

Здравейте колеги, сменяха ми предната броня в "доверен" сервиз и очевидно доверено са ми затрили (примерно) въздухозаборниците които отвеждат въздуха обдухващ кулера. Късно е за рекламация, отдавна беше смяната и късно забелязах липсата. 

По моргите не открих въздухозаборници, или поне намерих от бензинови коли, но не върши работа, кулера на 1.8Т е по-малък на размер. 

 

Та въпросът ми е някой слагал ли е челен кулер на А6 С5? 

 

Може би най-лесният вариант е кулер от 2.5TDI но имам сериозни опасения, че ще е голям за турбинката (GT1749) и ще се получи голям лаг. Гледах, че при Пасат В6 е пак такъв кулера, може би по-малък, за Голф5 ми казаха (не съм виждал), че е с челен кулер вероятно лесно пригодим ... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне това което съм виждал на С5 с 2.5ТDI е кулер с големината на климатичния/водния радиатор. Монтажа на кулера ще е лесен, предполагам и турбо пътищата, само че 2,5 е с друга турбина (GT20) а моята е малка турбинка, оригиналната. Нямам намерение да я сменям, просто защото не ми се влиза в тоя филм безкраен, отделно че дизел и силов тунинг са две различни неща. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам 2 от 4F ако ти свърши работа ти ги пращам. Само да ги намеря къде съм ги сложил. А защо не си купиш нов? За мойто беше нещо от 20-30лв за бройка?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...