Jump to content

Проблем с бутона за регулиране на фаровете

Georgiiii

Recommended Posts

Колеги навлезнах в голяма дилема. Имам два бутона за регулиране на фаровете, но не знам кой тойчно да инсталирам на фарове с лупи"

Значи разликата в двата бутона е следната -

освен, че цижите са ралични на брой 6 за единия и 7 за другия, те влизат и в различни дупки и са различни цветове.

Другата много странна разлика, на която се смях много е трудна да се опише..ЗНачи единия бутон има 0-1-2-3-та степен, при които разстоянието между всяка една степен е еднакво. А другия бутон пак ги има 0-1-2-3, но между втората и третата степен разстоянието е може би двойно по-дълго от  колкото при другия бутон и отколкото между 0-1-2 степени на него самият.

Сиреч третата степен е изисква още значително връткане на бутона.

Интересното е, че не е развален, а си изглежда напълно здрав, не превърта колелцето или нещо от сорта. До преди 1 месец е бил в употреба. Не знам само каква е разликата и кой е подходящия бутон...

Някой запознат ли е с този бутон?

035097712-big.jpg

035097716-big.jpg035097708-big.jpg

Тази джаджа е с каталожен номер 8A0941301. Не пише да има вариации.

И все пак едната е бяла, другата синя.

Дали разликата в хода на степените(ако са напълно изправни бутоните)  не е свързана с нормативна уредба на някой щат, най-вероятно Калифорния.Нормативна уредба свързана с изправността на фаровете, заслепяване на отсещните водачи, височината на пътните знаци?....

Например чел съм, че чек-системата на аудитата(80/90/coupe/cabrio) за Калифорния по еко съображения, съгласно местния закон трябва да може да извърши четене на кодовете за грешки, така, че водача сам да разбере, че мотора му работи неправилно, а не да чака в сервиз да му го кажат.

Извън Калифорния не знам другаде да имат тази опция.

Да не ходи до Калифорния да си купиш синьото копче :)

Edited by slona