Georgiiii Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Колеги навлезнах в голяма дилема. Имам два бутона за регулиране на фаровете, но не знам кой тойчно да инсталирам на фарове с лупи"Значи разликата в двата бутона е следната -освен, че цижите са ралични на брой 6 за единия и 7 за другия, те влизат и в различни дупки и са различни цветове.Другата много странна разлика, на която се смях много е трудна да се опише..ЗНачи единия бутон има 0-1-2-3-та степен, при които разстоянието между всяка една степен е еднакво. А другия бутон пак ги има 0-1-2-3, но между втората и третата степен разстоянието е може би двойно по-дълго от колкото при другия бутон и отколкото между 0-1-2 степени на него самият.Сиреч третата степен е изисква още значително връткане на бутона.Интересното е, че не е развален, а си изглежда напълно здрав, не превърта колелцето или нещо от сорта. До преди 1 месец е бил в употреба. Не знам само каква е разликата и кой е подходящия бутон... Някой запознат ли е с този бутон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slona Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) Тази джаджа е с каталожен номер 8A0941301. Не пише да има вариации.И все пак едната е бяла, другата синя.Дали разликата в хода на степените(ако са напълно изправни бутоните) не е свързана с нормативна уредба на някой щат, най-вероятно Калифорния.Нормативна уредба свързана с изправността на фаровете, заслепяване на отсещните водачи, височината на пътните знаци?.... Например чел съм, че чек-системата на аудитата(80/90/coupe/cabrio) за Калифорния по еко съображения, съгласно местния закон трябва да може да извърши четене на кодовете за грешки, така, че водача сам да разбере, че мотора му работи неправилно, а не да чака в сервиз да му го кажат.Извън Калифорния не знам другаде да имат тази опция. Да не ходи до Калифорния да си купиш синьото копче Edited March 25, 2015 by slona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts