Jump to content

Проблем с тракане при ускорение...съвет?


mealmighty

Recommended Posts

Здравейте,

От известно време чувам в колата при ускорение едно металическо тракане което се появява само в диапазона 2000-2400 оборота по време на плавно ускорение.

Ако смачкам газта не се усеща тракането. Тракането се чува като нещо което вибрира и се удря в друг обект и се чува някъде изпод колата, но не мога да установя точното му място.

 

Минах през какви ли не прегледи на окачване и прочее ходих и в официалния сервиз, но никой не успя да останови къде точно е проблема. Казаха ми да си акрам така и ако се усили тогава да ида пак но ме дразни и ме човърка и искам да го отстраня.

Някакъв съвет към кое да се насоча ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам какво са проверявали седя цял ден при тях и после ми казаха, че почти цялата са я разглобявали и нищо не са намерили. Това в официалния сервиз на ауди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Редовните им номера ЦЯЯЯл ден седя (отворен капака) :steinigung: Отиди при не официален сервиз и те да погледнат :nixweiss:

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм безкрайно недоволен от официалния сервиз. Имах леко потропване при завой. Срещу 100 лв ми казаха, че най-вероятно е тръгнала раздатката и да си приготвя от 2 до 4 хил. В приятелски сервиз, срещу 120 лева ми смениха всички тампони на успокоителната щанга ( 4 броя ). Колата стана безшумна. Както казват колегите горе - отиди при някой истински майстор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...