Jump to content

От къде мога да намеря читав датчик за температурата

Goshkata

Recommended Posts

Здравейте, колата е ауди 80 б3 1.8 карбуратор и от доста време оригиналния заводски датчик, който отговаря за показанията на уреда за температурата сдаде багажа. От тогава съм сменил 6-7 датчици и всички показват с около 5-10 градуса повече. Днес взех един с който перката се включва при показание 110 градуса. С предишния се включваше на 101-102. Напоследък много се дразня от неточните показания и искам да знам от къде мога да намеря по читав. В моргите почти нямат такива коли, а навсякъде ми предлагат датчици на марка topran, а именно те показват толкова високи стойности.

Утре ще ти извадя цената. На дали ще е с поръчка. Тези неща ги държат на склад. А за цената, ти до сега с тези 6-7 ментета си си купил поне 2-3 оригинални датчика. Ментаците накрая излизат по-скъпо от оригинала.

Здравейте, аз купих оригинален от Юнитрейд / забравих новото им име Сакарауто ли бяха / в Овчакупел в София през 2011г за 67лв. 

Edited by prodan

Дали пък не е проблем в стабилизатора в таблото?

Не, докато беше с заводския беше добре и веднъж пробно бях свалил от друго ауди и пак беше ок, но не беше мой.

70-80 лева е оригиналния. Сменяш го сега и забравяш. 

Ти до сега и за по 20 лева на парче да си ги купувал - 7 х 20 лв. = 140 лв.

Няма смисъл от евтини ментаци. 

Здравейте, аз купих оригинален от Юнитрейд / забравих новото им име Сакарауто ли бяха / в Овчакупел в София през 2011г.....

Сега за София отговарят: http://www.porschesofiazapad.bg/

И аз съм го ял този.Тия датчици по 20-30 лв са абсолютни боклуци.Сменял съм 4 докато нацеля точния и накрая дадох 70 лв и нещата заспаха.От тогава датчик под 50 лв не купувам.

Не е нужно да е от фирмен магазин, просто си вземи БОШ или ВАЛЕО в краен случай.