Jump to content

Няколко въпроса а4 б5-скърцане,мирише на изгорели газове в купето

ervice

Recommended Posts

От дясно се чува едно скърцане  или по-скоро щракане като от каре примерно като съм на по-малка скорост 1ва,2ра,3та и дам повечко газ и прищраква нещо,но не е от карето понеже го смених и си остана това нещо.А и звука се появява и като си карам направо,а не както е най-често при карето при завой.И другия въпрос ми е,когато колата е на място и съм пуснал вентилатора и влиза въздух,който мирише на изгорели газове,ако пусна да върти въздуха в купето не е така.От какво може да е?

Къде точно е тая мека връзка?Какво представлява?

Намира се след турбото / поне при мен е там 1.9 ТДИ/, и неговата функция е да обира  вибрациите от мотора и да не ги предава по генерацията към ауспуха  ето: post-57527-0-14986100-1429116765_thumb.j

Ами то хубаво обаче аз нямам турбо :) 1.8 адр е мотора.Под колата ли се намира или отпред при двигателя?

Цитиране на предходно мнение!

Edited by VBI

Да колега отдолу е веднага след изпускателните колектори, като влезеш под колата  ще я видиш, няма как да се сбърка !

Здр.колега относно тракането и аз имах такъв проблем оказа се от тампона на двигателя,1,2,3 с повечко настъпване тракаше,относно мризмата може да е от меката връзка,както и от гарнитурата на колекторите.успех...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...