sloter Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Отдавна се каня да пусна тук излишните плазмени циферблати, които имам и ето, че дойде момента. Плазмени циферблати на немската фирма Quantitec - нови са, в кутия, с опаковките и всичко както трябва. - До 220км/ч са; Оборотомерът е до 7000 оборота.- Когато са изгасени изглеждат абсолютно идентични със заводските: материята е същата - леко грапава/матова на вид.- Разликите в сравнение със заводските циферблати са: - при плазмените някои цифри на скоростомера са малки (както са заводските циферблати до 260км/ч); - горивомерът показва до 1/1 вместо 70литра;- Когато се включат подсветката е плазмено бяло/луминисцентно бяло с леко синкав отенък.- С превключването на един бутон могат да станат в синя подсветка.- Яркостта на светлината може да се регулира (отделно от заводския димер на таблото)- Светлината е наситена и най-важното равномерна навсякъде и не свети на петна или с по-ярки и по-тъмни участъци.- Монтажът е лесен - внимателно се отваря таблото, свалят се старите и на тяхно място се поставят новите. Цена: 100лв за комплект /имам два/ Снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted May 12, 2015 Author Report Share Posted May 12, 2015 Нова цена: 80 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted July 9, 2015 Author Report Share Posted July 9, 2015 70лв за комплект Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisoB4 Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 имаш ли ги налични и къде се връзват точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted September 8, 2015 Author Report Share Posted September 8, 2015 Колега, сори че чак сега виждам, че си писал. Поставят се и се връзват елементарно. Ток се взема от някой от кабелите по осветлението на купето - в началото примерно си бях пуснал една жичка от осветлението на врътките на парното, после директно от таблото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts