Recommended Posts

Отдавна се каня да пусна тук излишните плазмени циферблати, които имам и ето, че дойде момента.

Плазмени циферблати на немската фирма Quantitec - нови са, в кутия, с опаковките и всичко както трябва.

- До 220км/ч са; Оборотомерът е до 7000 оборота.
- Когато са изгасени изглеждат абсолютно идентични със заводските: материята е същата - леко грапава/матова на вид.
- Разликите в сравнение със заводските циферблати са:
    - при плазмените някои цифри на скоростомера са малки (както са заводските циферблати до 260км/ч);
    - горивомерът показва до 1/1 вместо 70литра;
- Когато се включат подсветката е плазмено бяло/луминисцентно бяло с леко синкав отенък.
- С превключването на един бутон могат да станат в синя подсветка.
- Яркостта на светлината може да се регулира (отделно от заводския димер на таблото)
- Светлината е наситена и най-важното равномерна навсякъде и не свети на петна или с по-ярки и по-тъмни участъци.
- Монтажът е лесен - внимателно се отваря таблото, свалят се старите и на тяхно място се поставят новите.

Цена: 100лв за комплект /имам два/

Снимки:

8068638k.jpg

8068639S.jpg

8068640v.jpg

8068641z.jpg

8068643D.jpg

8068644Z.jpg

8068646Z.jpg

Колега, сори че чак сега виждам, че си писал.

Поставят се и се връзват елементарно. Ток се взема от някой от кабелите по осветлението на купето - в началото примерно си бях пуснал една жичка от осветлението на врътките на парното, после директно от таблото.